Kayseri'de 30 kursiyer aranıyor!

Kayseri'de İşbaşı Eğitim Programı (İEP) kapsamında 30 kursiyer aranıyor. Alım yapılacak kursiyerlerin son bir aydır işsiz olması gerekiyor. Peki alım yapılan kursiyerler hangi alanda yetiştirilecek? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de 30 kursiyer aranıyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İşsizlik önemli bir sorun olarak ilk sıradaki yerini korurken bazı firmalar işçi alımları ile dikkat çekiyor. Bu firmalardan biri de Bemfil Mensucat Sanayi Ticaret A.Ş. oldu.
Firma İşbaşı Eğitim Programı (İEP) kapsamında bu kez de 30 kursiyer alımı yapacağını duyurdu. Alım yapılacak kursiyerlerin 21-50 yaş aralığındaki olması gerekiyor. Adayların aynı zamanda 'son bir ay işsiz' olması da aranan şartlar arasında. Kursiyerler tekstil sektöründe bobin makine operatörü olarak yetiştirilecek. 

Kayseri'de 30 kursiyer aranıyor!

Çalışma şeklinin üçlü vardiya (08-16,16-24 ve 24-08) olduğu belirten firma, daha önce firma bünyesinde çalışmamış, erkek adaylar için de askerlik hizmetini tamamlamış olan başvuruların tercih edileceğini de duyurdu. Görüşmeler İŞKUR’da 06 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 10:00’da yapılacak. 

Kayseri'de 30 kursiyer aranıyor!
FİRMA HAKKINDA...
1970 yılında el örgü yünleri sektöründe hizmete başlayan Bemfil Mensucat, 1995 yılında ilk iplik üretim tesislerini kurdu. 2006 yılında yeniden yapılanan Bemfil Mensucat A.Ş. Kayseri Türkiye de kurulu olan fabrikasında akrilik ve yün karışımlı el örgü yünleri ve iplik üretimi yapıyor