Kayseri'de 3 iş yeri kurşunlama olayında yeni gelişme

Kayseri'de gerçekleşen 3 işyerinin kurşunlama olayının ve Kayseri'ye silah ticareti amacı ile yüklü miktarda ruhsatsız silah  sokmaya çalışırken yakalanan olayda yeni gelişme...

Kayseri'de 3 iş yeri kurşunlama olayında yeni gelişme
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı Organize Suçlar Büro Amirliği ve Mali Suçlar Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda; ruhsatsız silahları Kayseri’ye getirerek yasa dışı yollarla satan 3 şüpheli yakalanmıştı.

Kayseri'de gerçekleşen 3 işyerinin kurşunlama olayının ve Kayseri'ye silah ticareti amacı ile yüklü miktarda ruhsatsız silah  sokmaya çalışırken suç unsurları ile beraber yakalanması olayının şüphelileri ve azmettiricileri   M.C  S.Y ve V.A olarak belirlendi.

Kayseri'de 3 iş yeri kurşunlama olayında yeni gelişme

M.C  S.Y ve V.A isimli şüpheliler  yapılan operasyon neticesinde 1 adet silah ve 14 adet fişek ile beraber  yakalandı. Ayrıca M.C isimli şahsın silahlı tehdit suçundan 2 yıl 18 ay, S.Y isimli şahsın Uyuşturucu kullanmak suçundan 2 yıl  2 ay aranma kayıtları olduğu tespit edildi. Alınan talimat doğrultusunda şüpheliler 21.01.2024 günü mevcutlu olarak sevk edilecektir.

Şüpheli şahısların soruşturması devam etmektedir.