Kayseri'de 110 kişilik eleman alımı yapılacak

Kayseri'de iş arayanlara yönelik çağrı. Kentte faaliyet gösteren bazı firmalar 110 kişilik alım yapılacak. İşte alım yapılacak alanlar ve alım yapacak firmalar. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de 110 kişilik eleman alımı yapılacak

Kayseri'de bazı firmaların işçi alım ilanları devam ediyor. Bu kapsamda bazı firmalar eleman alım ilanları ile dikkat çekiyor. Kayseri'de faaliyetlerine devam eden ve mobilya alanında çalışan bazı firmalar toplamda 110 kişilik alım yapacak. 

Toplu görüşme yapılacak

Kayseri İŞKUR'dan yapılan açıklamada işçi alımlarına yönelik görüşmelerin İŞKUR'da yapılacağı ifade edildi. Ayrıca konuyla ilgili açıklamada,  "Başvuru yapmak ve görüşmek isteyen vatandaşlarımız resmi yönlendirme ve günlük gönderme işlemleri için İl Müdürlüğümüzü ziyaret edip İş ve meslek danışmanı arkadaşlarımızla görüşebilirler" denildi. İşçi alımı yapacak olan firmalara yönelik toplu iş görüşmesi 20 Aralık 2023 tarihinde İŞKUR binasında yapılacak.  Peki Kayseri'de faaliyet gösteren hangi firmalar, hangi alanda personel alımı yapacak. İşte işçi alımına yönelik merake dilen detaylar. 

Kayseri'de 110 kişilik eleman alımı yapılacakKayseri'de 110 kişilik eleman alımı yapılacakKayseri'de 110 kişilik eleman alımı yapılacakKayseri'de 110 kişilik eleman alımı yapılacakKayseri'de 110 kişilik eleman alımı yapılacak