Kayseri'de 11 okulda deprem önlemi! Tahliye işlemi yapıldı...

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Kayseri'de hasar gören okullarda tahliye işlemi gerçekleştirildiği ifade edildi. Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, 'İncelemeler neticesinde hasarlı bulduğumuz 11 okulumuzun tahliyesini yaptık' dedi.

Kayseri'de 11 okulda deprem önlemi! Tahliye işlemi yapıldı...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Tüm yurtta olduğu gibi Kayseri'de de 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının 2. dönemi bugün itibariyle başladı. Kayseri’de toplamda 326 bin 847 öğrenci ders başı yaptı. Diğer yandan 1526 depremzede öğrenci de Kayseri’de eğitimlerine bundan sonraki süreçte devam edecek.  Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından okul binalarında da deprem incelemesi yapıldı. Yaşanan deprem felaketinden sonra Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekiplerinde yapılan incelemeler neticesinde hasarlı bulunan 11 okulda tahliye işlemi başlatıldığı belirtildi.
Kayseri'de 11 okulda deprem önlemi! Tahliye işlemi yapıldı...
Kayseri Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, "Yaşanan deprem felaketinden sonra Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’müzün yapmış olduğu incelemeler neticesinde hasarlı bulduğumuz 11 okulumuzun tahliyesini yaptık. Gerekli önlemler alındı. Buradaki öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizi de yeni okullarında eğitim ve öğretime devam ediyorlar. Şu ana kadar da herhangi bir sorun yaşamadık”  dedi.