Kayseri'de 10 ila 40 yıl önce mezun olanlar dikkat! Tarih belirlendi
Kayseri'de Erciyes Üniversitesi yeni bir buluşmaya ev sahipliği yapacak. 10, 20, 30, 35 ve 40 yıl önce mezun olanların bir araya geleceği duyurulurken tarihi de belli oldu.
Türkiye'nin en prestijli üniversitelerinden olan Erciyes Üniversitesi yeniden harekete geçerek mezunlar için uyarıyı paylaştı. Geçtiğimiz aylarda mezunların bir araya geldiği Erciyes Üniversitesi’nde yeniden 10, 20, 30, 35 ve 40 yıl önce diploma alanların 28 Haziran’da buluşacağı açıklandı.
Konaklama alanları belirlendi
Erciyes Üniversitesi tarafından düzenlenecek olan Mezunlar Buluşması’nda vatandaşlara kolaylık sağlamak amacı ile konaklama alanları da belirlendi. Erciyes Üniversitesi tesislerinin mezunlar buluşması için rezervasyon yapılabileceği açıklanırken bunlar ise; Turizm Fakültesi Uygulama Oteli, Kızılay Konuk Evi, Yukarı Talas Konuk Evi ve Shelby Hotel olarak açıklandı. 28 Haziran’da Mühendislik, İİBF, Tıp Fakültesi otoparkları ve otellerden Erciyes Kültür Merkezi’ne ücretsiz ring seferleri düzenlenerek otopark sorununun da ortadan kaldırılması sağlanacak.
Rektör Altun çağrı yaptı
Erciyes Üniversitesi Rektörü Fatih Altun Mezunlar Buluşması için çağrı yaparken, şu ifadelere yer verdi;
“Değerli Mezunlarımız, Erciyes Üniversitesi, yalnızca bir eğitim yuvası değil; anılarımızın, dostluklarımızın ve hayata bakışımızın şekillendiği büyük bir ailedir. Bugün farklı şehirlerde, farklı ülkelerde farklı görevlerde olsanız da sizler, bu ailenin ayrılmaz bir parçasısınız. Bu yıl, mezuniyetlerinin 40., 35,., 30., 20. ve 10. yılını geride bırakan 1986, 1991, 1996, 2006 ve 2016 mezunlarımızla kampüsümüzde yeniden buluşuyoruz. Sizleri, 28 Haziran 2026 Pazar günü gerçekleşecek ERÜ Mezun Buluşmasına davet ediyor, yıllar sonra aynı kampüste, aynı duyguda buluşacağımız için büyük mutluluk duyuyorum. Gelin; hatıralarımızı tazeleyelim, Erciyes ruhunu birlikte yeniden yaşayalım.”

