Kayseri Barosu'nu kim ziyaret etti?

Kayseri Barosu'nda dikkat çeken ziyaretler...

Kayseri Barosu'nu kim ziyaret etti?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Barosu’nu şu anda Gelecek Partisi Adalet Politikaları Başkan olarak da görev yapan Baro eski Başkanı Ali Aydın, beraberindeki partilileri ile birlikte ziyaret etti.
Kayseri Barosu'nu kim ziyaret etti?Kayseri Barosu’ndan yapılan açıklamada, “Gelecek Partisi Adalet Politikaları Başkanı Av. Ali Aydın, Gelecek Partisi Kayseri İl Başkanı Av. Zülküf Arslan ve beraberindeki heyet, Baro Başkanlığımızı ziyaret ettiler. Nazik ziyaretleri samimi ve hoş sohbetleri için teşekkür ederiz” denildi.
Aydın, 2008 yılında Kayseri Barosu Başkanı olarak görev yapmış ve daha sonra 2010 yılında HSYK üyesi olarak seçilmişti. Eski Baro Başkanı Ali Aydın'ın adı kamuoyunda "Hipnoz davası" olarak bilinen süreçte de sıkça gündeme gelmişti. Gelecek Partisi Kurucuları arasında yer alan Aydın, şu anda partide Adalet Politikaları Başkanı olarak görev yapıyor. Aydın, Kayseri'de bir dönem Mazlum Der Şube Başkanlığı da yapmıştı. 
Kayseri Barosu'nu kim ziyaret etti?
BARO’DAN VALİ’YE ZİYARET…
Diğer yandan Kayseri Barosu Başkanı Ali Köse ve beraberindekiler Vali Gökmen Çiçek’i de ziyaret etti. Ziyarete ilişkin Baro’dan yapılan açıklamada şu ifadeleri kullanıldı:  Baro Başkanımız sayın Av.Ali Köse, Baro Genel Sekreterimiz sayın Av. Sedat Karabulut ve Baro Saymanımız sayın Av. Umut Yılmaz,  Kayseri Valiliğine atanan sayın Gökmen Çiçek'e ziyarette bulunmuş, şehrimiz ile ilgili sohbet etmişler, görüş alışverişinde bulunmuşlardır.
Kayseri Barosu'nu kim ziyaret etti?