Kayseri 2. sıraya yerleşti! Ankaralılar akın etti

NATO Zirvesi'nin gerçekleştirildiği Ankara'dan bilet satışları arttı. Ankaralılar Kayseri'ye akın etti.

TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ankara'dan Bilet satış sitesi müdürü Furkan Ayyıldız'ın yaptığı açıklamaya göre, bugün (7 Temmuz Salı) Ankara'da düzenlenen NATO Zirvesi bilet satışlarında hareketlilik yaşattı. Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali (AŞTİ) çıkışlı rotalarda Kayseri zirvede yer aldı.
Karne heyecanının ardından tatil beldelerine ve memleketlerine gitmek için harekete geçen Ankaralılar, şehirde zirve nedeniyle uygulanan trafik düzenlemeleri ve yol kapanmaları dolayısıyla seyahat planını erkene aldı.

Kayseri 2. sıraya yerleşti! Ankaralılar akın etti
Kayseri ön plana çıktı

Başkentten metropollere ve memleket ziyaretlerine yönelik seyahatlerde de artış yaşandı. AŞTİ çıkışlı İstanbul seferleri, çok satış artışı gösteren rotalar arasında üst sırada yer alırken Kayseri’de memleket ziyaretlerinin veya kültür turlarının hızlandığı bu dönemde Ankaralıların tercihlerinde zirveyi tuttu.

‘Ankaralılar seyahatlerini öne çekti’

Bu yıl, okul tatilinin hemen ardından NATO Zirvesi'nin, Ankara çıkışlı otobüs bileti satışlarındaki ivmeyi çok daha belirgin hale getirdiğini kaydeden Ayyıldız, "Tatil planını halihazırda yapmış olan Ankaralılar, zirve dönemindeki ulaşım yoğunluğunu ve trafik düzenlemelerini de hesaba katarak seyahatlerini öne çekti. Bu da başkent çıkışlı rotalarda talebi belirgin şekilde artırdı." ifadelerini kullandı.