KASKİ uyardı! Yarın o ilçelerde 8 saat sular kesilecek

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından 17 Ocak Çarşamba günü Kocasinan ve Melikgazi ilçelerine bağlı o mahallelerde planlı su kesintisi yaşanacağı duyuruldu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde..

KASKİ uyardı! Yarın o ilçelerde 8 saat sular kesilecek
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından 17 Ocak Çarşamba günü Kocasinan ve Melikgazi ilçesine bağlı o mahallelerde planlı su kesintisi yaşanacağı duyuruldu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada Kocasinan ve Melikgazi ilçesine bağlı o mahallelerde içme suyu bağlantı çalışması nedeniyle belirli bir süre su iletimi sağlanamayacağı kaydedildi.

Kesintinin 09.00 – 17.00 saatleri arasında yapılacağı ve abonelerin kesintiden daha az etkilenmeleri için gerekli tedbirleri almaları gerektiği vurgulandı.

Yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Abonelerimize sağlıklı, kaliteli ve yeterli miktarda içme suyu iletimi sağlamak adına Kocasinan  ilçesinde, Elagöz Mahallesinde (Kısmen) içme suyu depo temizlik çalışması nedeniyle 17.01.2024 tarihinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında Planlı Su Kesintisi yaşanacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

KASKİ uyardı! Yarın o ilçelerde 8 saat sular kesilecek

“Abonelerimize sağlıklı, kaliteli ve yeterli miktarda içme suyu iletimi sağlamak adına Melikgazi ilçesine bağlı Elagöz Mahallesinde (Kısmen) içme suyu depo temizlik çalışması nedeniyle 17.01.2024 tarihinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında Planlı Su Kesintisi yaşanacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz."

KASKİ uyardı! Yarın o ilçelerde 8 saat sular kesilecek