KASKİ'den peş peşe uyarılar!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü resmi hesabından peş peşe yaptığı uyarılarla dikkat çekti. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

KASKİ'den peş peşe uyarılar!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (KASKİ), vatandaşların Kurban Bayramı süresince herhangi bir aksaklık yaşamamaları için uyarılarda bulunmaya devam ediyor. 

İlk olarak yola çıkacak vatandaşlar için uyarılarda bulunan KASKİ, “Lütfen; huzurlu ve güvenli bir bayram tatili için yolculuk tedbirlerinizi almayı ve trafik kurallarına uymayı unutmayın.” dedi. 

KASKİ'den peş peşe uyarılar!

Bir diğer uyarı ise kurban atıklarının kanalizasyon ya da yağmur suyu hatlarına atılmasına yönelik geldi. KASKİ vatandaşları, kurban atıklarını ve iç organlarını kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarına atmamaları yönünde uyararak, ‘lütfen toprağa gömerek bertaraf ediniz.’ ifadelerini kullandı. 

KASKİ'den peş peşe uyarılar!

Son olarak ise her bir damlası çok büyük önem taşıyan suyun bilinçli tüketimine yönelik uyarılar oldu. KASKİ, “Lütfen dikkat! Her bir damlası çok kıymetli olan ve her geçen gün ulaşılması daha da zorlaşan suyumuzu bayram süresince de kullanırken bugünü, yarınları düşünerek hareket etmeliyiz. Lütfen suyumuzu bilinçli tüketelim, tasarrufu ön planda tutalım.” açıklamalarında bulundu. 

KASKİ'den peş peşe uyarılar!