Kasımpaşa maçında yine bir ilk yaşanacak

Kayserispor, Süper Lig'in 31. haftasında sahasında Kasımpaşa'yı ağırlayacak. Karşılaşmada bir ilk yaşanacak. Detaylar Kayseri Olayın Kayseri haberinde...

Kasımpaşa maçında yine bir ilk yaşanacak

Kayserispor, Kasımpaşa'ya bileniyor.

Sarı-Kırmızılı takım, güçlü rakibini taraftar desteğini arkasına alarak devirmek istiyor. Bu doğrultuda çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdüren Kayserispor'da bir ilk yaşanacak. 

Kasımpaşa maçında yine bir ilk yaşanacak

Bu sezon tüm maçlarda kaleyi koruyan Bilal bayazit kart cezasından ötürü forma giyemeyecek. Bilal'in yerine kalede Onurcan Piri görev yapacak. Onurcan, böylelikle bu sezon Süper Lig'de ilk kez forma giymiş olacak. Şu ana kadar sadece kupada boy gösteren Onurcan, geçtiğimiz yıl Giresunspor formasıyla 24 maça çıkmıştı. 

Kayserispor ile Kasımpaşa arasında oynanacak olan zorlu doksan dakika 3 Nisan Çarşamba günü saat 20:30'da  start alacak. Burak yılmaz yönetimindeki Sarı-Kırmızılı takım, ilk yarıda 4-3 mağlup ettiği rakibini yine puansız gönderip, puanını 39'a çıkarıp, rahatlamak istiyor. Kaleci Bilal Bayazit, bu sezon 103 kurtarış ile Avrupada ençok kurtarış yapan 3. kaleci ünvanını taşıyor.

Kasımpaşa maçında yine bir ilk yaşanacak