Karayel açıkladı: Güvenli şekilde ülkemize getirdik!

AK Parti'den bu kez İstanbul Milletvekili seçilen Kayseri esKİ Milletvekili İsmail Emrah Karayel, yurt dışında kullanılan oyları getirmek için Almanya'ya görevlendirilmişti. Karayel'den konuyla ilgili açıklama geldi.

Karayel açıkladı: Güvenli şekilde ülkemize getirdik!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti'de daha önce iki dönem Kayseri'den aday gösterilip, Milletvekilliği yapan ve son seçimde bu kez İstanbul'dan aday gösterilen ve bu kez de İstanbul’dan Milletvekili seçilen İsmail Emrah Karayel yeniden seçildikten sonra  Almanya’nın Münih kentine gitti…
Karayel açıkladı: Güvenli şekilde ülkemize getirdik!Aynı zamanda AK Parti Kayseri eski Milletvekili Yaşar Karayel’in oğlu olan  İsmail Emrah Karayel, 14 Mayıs seçimlerinde İstanbul 2’nci bölge 6'ncı sıradan aday gösterilmişti.  Bayrampaşa, Beşiktaş, Beyoğlu, Esenler, Eyüpsultan, Fatih, Gaziosmanpaşa, Kağıthane, Sarıyer, Sultangazi, Şişli ve Zeytinburnu ilçelerini kapsayan İstanbul İkinci bölgeden Milletvekili seçilen Karayel,  “AK Parti Genel Merkezimizin görevlendirmesiyle yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın Cumhurbaşkanı Seçimi’nde kullandıkları oyların ülkemize güvenli bir şekilde transferini gerçekleştirmek üzere Münih’e doğru yola çıktık” ifadelerini kullanmıştı.
Karayel açıkladı: Güvenli şekilde ülkemize getirdik!
Karayel’den yurt dışındaki oyların ülkeye getirilmesine yönelik yeni bir açıklama geldi. Karayel,  “Vatandaşlarımızın kullandığı oyları güvenli bir şekilde ülkemize getirdik” açıklaması yaptı.
HANGİ ŞEHİRLERDEN GELEN OYLAR İÇİN GÖREV ALDI?
Diğer yandan Karayel, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 
Cumhurbaşkanı Seçimi’nde: Paris, Lyon, Strazburg , Marsilya , Nant , Bordo, Bern , Zürih, Cenevre, Münih, Stuttgart, Karlsruhe, Nümberg, Viyana, Salzburg Bregenz şehirlerinde vatandaşlarımızın kullandığı oyları güvenli bir şekilde ülkemize getirdik. Hayırlı olsun.
Karayel açıkladı: Güvenli şekilde ülkemize getirdik!