Kar Gurme Kayseri'de açıldı
Kayseri'de özellikle Karadeniz'in meşhur yemekleri satılacak olan Kar Gurme hizmete açıldı.
Kayseri’de Karadeniz’in yöresel ürünlerinin ağırlıklı olarak satılacağı Kar Gurme, Talas ilçesinde açıldı. Karasu caddesi üzerindeki işyerinin açılış konuşmasını yapan şirket ortaklarından Sabahattin Sürmen; bugün 15 yıllık bir hayali gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını söyledi.
'En bol, en çeşitli ürünlerin satıldığı bir yer olacak'
Programda açılış konuşmasını yapan Gazeteci Sabahattin Sürmen, ‘En bol, en çeşitli ürünlerin satıldığı bir yer olacak. İnşallah 81 ilin ürünlerini de burada satmayı düşünüyoruz. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Ayaklarınıza sağlık, hayırlı uğurlu olsun’ ifadelerinde bulundu.
Açılış töreninde konuşan Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Vali Yardımcısı Şenol Esmer ve AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu da işyerinin hayırlı olmasını temenni etti.
Açılış konuşmalarının ardından Kayseri Müftüsü Durmuş Ayvaz’ın duaları eşliğinde Kar Gurme’ nin açılışı yapıldı.


