Kar gören başkan sevincini böyle paylaştı

Kayseri'ye beyaza büründü. Başkan sevincini sosyal medyadan paylaştı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kar gören başkan sevincini böyle paylaştı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’ye beyaza teslim oldu. Kış mevsiminin gelmesi ile özellikle yüksek kesimler karla kaplandı. Merkezde ise kırsaldaki kadar olmasa da kar yağışı etkili oldu. Heyecanla beklenen kar yağışı bir nebze de olsa yüz güldürdü.

Kar yağışının ardından şehrin çeşitli noktalarında kartpostallık görüntüler kaydedildi. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar da kar sevincini sosyal medya hesabından paylaştı. Erkilet Millet Bahçesi’ni paylaşan Başkan Çolakbayrakdar, “Yazı ayrı, kışı ayrı güzel memleketim” ifadelerini kullandı.

Kar gören başkan sevincini böyle paylaştı

Çalışmaları devam eden Erkilet Millet Bahçesi, Hıdıreller Gök Gözlem Evi’nin yanında yer alacak ve gözlem evi ile Astronomi Müzesi, burayı bilim tutkunları için cazip bir destinasyon haline getirilecek. Erciyes Dağı ve şehir manzarasına hâkim bir konumda yer alan bu park, vatandaşlara hem görsek hem de entelektüel bir kaçış sunacak.