Kapalı Kale Taraftar Grubu'ndan Sert Eleştiri: Son Uyarımızdır

Kayserispor'un taraftar grubu Kapalı Kale, sarı-kırmızılı takımın başarısız performansı ve art ardına alınan kötü sonuçlar üzerine TFF ve MHK'yı hedef alan bir açıklama yaptı. Futbolcuların performans düşüklüğüne vurgu yapıldı. Ayrıca, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin istifası talep edildi. Detaylar Kayseri Olayın Kayseri Haberinde...

Kapalı Kale Taraftar Grubu'ndan Sert Eleştiri: Son Uyarımızdır

Kayserispor’un üst üste aldığı başarısız sonuçların ardından Kapalı Kale Taraftar Grubu’ndan ‘Son Uyarımızdır’ başlığıyla eleştiri dolu sert bir açıklama geldi.

TFF ve MHK hedef alındı ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin istifası istendi. Bu açıklama kısa zamanda büyük ses getirdi.

'Sahada sadece gezinen oyuncu grubunu buradan son kez uyarmak isteriz'

Öncelikle bazı futbolcuların performanslarında ciddi bir düşüş yaşandığı vurgulanırken, ‘Üst üste alınan puan kayıpları taraftarlarımızın sabrını ciddi anlamda taşırmıştır. Profesyonel sporcu grubunun bu denli performans düşüklüğü yaşaması kabul edilecek bir husus değildir! Sahada sadece gezinen oyuncu grubunu buradan son kez uyarmak isteriz; 'Arkadaşlar üzerinizde terlettiğiniz forma kutsal Kayserispor forması, göğsünüzde taşıdığınız şanlı arma Kayserispor armasıdır’ sizlerden tek isteğimiz bir an önce kendinize çeki düzen verip ilk iç saha maçımızda gerekeni sahada yapmanızdır!’ diye futbolculara uyarı yapıldı.

‘Hatalar bardakları taşırdı’

Sert eleştirilerin devamında, hakem kararlarına da değinilerek, 'Son olarak, sahadaki bu ruhsuz oyun kadar bugün bir kez daha görülmüştür ki; hakem lobisi Kayserispor'u gözden çıkarmışçasına müsabakalarına art niyetli bariz hatalar ile müdahale etmeye devam etmektedir. Buradan TFF ve MHK yöneticilerine sesleniyoruz! Şunu bilin ki; Kayserispor camiası büyük lokmadır hepinizin boğazında kalır! Haftalardır aleyhimize yapılan hatalar bardakları taşırmış, TFF ve MHK yöneticileri kontrolünü kaybetmiştir’ denildi.

Son olarak da kasıtlı kararların verildiği öne sürülerek, ‘Bu vesileyle TFF başkanına #TürkFutbolunuEkşittin diyor bu tag eşliğinde Mehmet Büyükekşi'yi derhal istifaya davet ediyoruz’ ifadeleri kullanıldı.