Kapalı Kale'den Mame Thiam tepkisi - Kayserispor Haberleri

Süper Lig'in resmi X hesabı, gol krallığı yarışında Fenerbahçe'den Edin Dzeko ile yine aynı sayıda gol atan Galatasaraylı Mauro Icardi'yi paylaştı. 9 golle Süper Lig'in en çok gol atan 3. ismi olan Mame Thiam'ı görmezden gelen Trendyol Süper Lig'e Kapalı Kale tepki gösterdi. Tüm detaylar Kayseri Olay Haberin Kayseri Haberinde...

Kapalı Kale'den Mame Thiam tepkisi - Kayserispor Haberleri

Kayserispor, son 4 Süper Lig maçını kazanarak, 12 puan daha topladı ve 22 puanla averaj ile 6. basamakta yer aldı.

Her geçen hafta aldığı başarılı sonuçlarla taraftarını sevindirerek, tırmanışını sürdüren Sarı-Kırmızılılarda golcü oyuncu Mame Thiam da gollerine devam ediyor. Senegalli yıldız son olarak Kasımpaşa maçında fileleri havalandırmıştı. Geçtiğimiz sezon 8 gol atan, bu yıl da bu başarının üzerine 11 haftalık süreçte çıkan Thiam, 9 golle gol krallığında iddialı konumda bulunuyor.

Kayserispor’un başarısında en büyük itici güç olan Kapalı Kale Taraftar Grubu Trendyol Süper Lig’e Mame Thiam tepkisi verdi. Trendyol Süper Lig, gol krallığı yarışında Fenerbahçe’de 10 gol atan Edin Dzeko ile yine aynı sayıda gol atan Galatasaraylı Mauro Icardi’yi paylaştı. Mame Thiam’ı değerlendirmeye alınmayan Trendyol Süper Lig, tepkileri çekti. 

Kapalı Kale'den Mame Thiam tepkisi - Kayserispor Haberleri

Kapalı Kale’den yapılan yazılı açıklamada, ‘Süper Lig, resmi x hesabının yapmış olduğu ilgili paylaşım üzerine tepkimizdir. Türkiye Futbol Federasyonunun resmi Süper Lig hesabı yapmış olduğu bu paylaşım ile tarafsızlık ilkesini zedelemektedir. Yıllardır yayıncı kuruluş dahil bir çok TV kanalı, basın yayın organı ve güncel olarak YouTube yayını yapan futbol programlarında Anadolu Takımlarının figüran olarak görülmesi, hele ki bu durumun sanki böyle olması bir zorunlulukmuş gibi normalleştirilmesi ve hatta ülke futbolunun sözde 3 büyük takımın medya gücü ile domine edilmesini kabul etmiyor, kendilerini tarafsızlık ilkelerini yeniden gözden geçirmeye davet ediyoruz. Bu vesileyle gol krallığı yarışında rakipleri ile aynı skoru elde etmiş ancak ne ismi ne de görüntüsü dahi değer görüp ilgili paylaşıma alınmayarak görmezden gelinen profesyonel futbolcumuz Mame Thiam ve Kayserispor kulübünün de marka değerini ilgili sayfa sosyal medya yöneticilerine hatırlatmak istiyoruz!’ ifadelerine yer verildi.