Kapadokya'nın büyüleyici atmosferinde çekilecek! Kayserili isim başrolde
Kayserili ünlü oyuncu Murat Ünalmış'ın başrolünde yer aldığı Sevda Bir Ateş dizisinin okuma provası yapıldı. Kapadokya'da çekimine başlanacak dizi ile ilgili Ünalmış neler söyledi?
Kapadokya’da çekilecek olan Show TV’nin yeni sezon için hazırladığı ‘Sevdan Bir Ateş’ dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Kayserili ünlü oyuncu Murat Ünalmış’ın başrolünde yer aldığı dizinin okuma provası dün yapıldı.
Sete çıkmaya hazırlanıyorlar
Sete çıkmaya hazırlanan dizinin oyuncuları, karakterlerini ilk kez birlikte seslendirirken, prova keyifli anlara sahne oldu. Hikayesi ve senaryosunu Eda Tezcan ile Selda Akın’ın yazdığı dizinin yönetmenliğini Murat Saraçoğlu yapıyor. Dizinin başrolünü Murat Ünalmış (Mirza) ile Özge Özacar (Leyla) paylaşıyor.
Ünalmış: Burada dizi çekecek olmak beni mutlu ediyor
Diziye ilişkin konuşan Ünalmış, 20 yıldır Kapadokya’da yaşadığını hatırlatarak, çekimlerin burada yapılacak olmasının kendisi için ayrı bir anlam taşıdığını belirtti. Ünalmış, “Yuvama dönüp burada dizi çekecek olmak beni çok mutlu ediyor.” dedi.
Özacar: Kapadokya'nın atmosferi büyülüyor
Murat Ünalmış’ın sözlerine katıldığı belirten Özge Özacar ise “Kapadokya’nın büyüleyici atmosferinde çekim yapacak olmak beni çok heyecanlandırıyor.” diye konuştu.
Yeni sezonda ekranlarda olacak
Birbirinden güçlü isimleri kadrosunda bulunduran dizi, aile sırları, intikam, imkânsız aşklar ve geçmişle yüzleşmelerin iç içe geçtiği “Sevdan Bir Ateş”, yeni sezonda Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

