Kandilli Rasathanesi'den o isim Kayseri'ye geliyor

Melikgazi Belediyesi ve Kandilli Rasathanesi iş birliği ile Melikgazi'de depremle ilgili bilgilendirme seminerleri devam ediyor.

Kandilli Rasathanesi'den o isim Kayseri'ye geliyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Melikgazi Belediyesi ve Kandilli Rasathanesi iş birliği ile Melikgazi’de depremle ilgili bilgilendirme seminerleri devam ediyor.

Deprem hakkında vatandaşları bilgilendirmeye devam ettiklerini belirten Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu; "Melikgazi Belediyemiz ve Kandilli Rasathanesi arasında imzalanan protokol çerçevesinde 3 Mayıs Çarşamba günü, deprem seminerlerimizin üçüncüsünü gerçekleştireceğiz. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Meteoroloji Laboratuvarı Başkanı Adil Tek bu haftaki seminerimizin konuğu olacak ve ’İklim Değişimi ve Krizi’ konulu güzel bir konuşma yapacak. Seminerde, deprem ve meteorolojik karakterli doğal afetler, küresel iklim değişikliği ve çözümü, ülkemizdeki iklim değişikliği ve kuraklık’ gibi birçok konu yer alacak. 03 Mayıs Çarşamba günü saat 14.30’da belediyemizin tiyatro salonunda düzenleyeceğimiz, Adil Tek hocamızın konuşmacı olacağı seminerine tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum" dedi.