Kalp krizi geçiren Doktor Demirbaş'ın sağlık durumunda yeni gelişme!

Kayseri Şehir Hastanesi'nde görev yapan Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doktor Hüseyin Murat Demirbaş, perşembe günü kalp krizi geçirdi ve yoğun bakıma alınmıştı. Başarılı doktorun sağlık durumuyla ilgili yeni bir gelişme oldu. Detaylar, Kayseri Olay Gazetesi tarafından hazırlanan Kayseri haber bültenimizde yer alıyor.

Kalp krizi geçiren Doktor Demirbaş'ın sağlık durumunda yeni gelişme!

Kayseri Şehir Hastanesi'nde görev yapan şehrin başarılı göğüs hastalıkları doktorlarından Uzman Doktor Hüseyin Murat Demirbaş'tan perşembe üzücü bir haber gelmişti. Başarılı doktorun sağlık durumuyla ilgili yeni bir gelişme oldu.

Başarılı doktorun kalp krizi geçirdiğini ve yoğun bakımda tedavi altına alındığını Kayseri'nin tanınmış pedagoglarından olan eşi Uzman Sosyal Pedagog Hanım Demirbaş açıklamıştı. Demirbaş sevenlerinden dua beklediğini belirterek, "Sevgili eşim, çocuklarımın babası, dünya iyisi insan, başarılı Doktor Hüseyin Murat Demirbaş kalp krizi geçirdi. Dualarınızı bekliyorum" açıklamasında bulunmuştu.

Müjdeli haberi eşi Uzman Sosyal Pedagog Hanım Demirbaş paylaştı

Yoğun bakımda tedavi altına alınan Uzman Doktor Hüseyin Murat Demirbaş'tan sevindirici haber geldi. Sevilen Doktor Hüseyin Murat Demirbaş sağlık durumu hakkında yeni bir açıklamada bulunan eşi Uzman Sosyal Pedagog Hanım Demirbaş, "Bugün eşim yoğun bakımdan servise çıkacak" dedi.

Demirbaş sağlık durumu hakkında yaptığı açıklamada ise şu bilgilere yer verdi; "Bugün eşim yoğun bakımdan servise çıkacak. Dualarınız sayesinde Allah onu çocuklarına, çok sayıda sevenlerine bağışladı. Çok şükür. Kabusun karanlığından bizi alıp umut ve sevgi halkasına dahil edip sarmalayan herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. Her şey güzel gönlünüze göre olsun. Allah sizlere hep iyilikler ve güzellikler ihsan eylesin..."