Kaldırım ortasına trafo!

Kayseri ve Civarı Elektrik A.Ş. (KCETAŞ) tarafından kaldırım ortasına konan trafolar tepki topluyor. Bu konuda tepkilerini dile getiren vatandaşlar, 'Kaldırımlarda yürünemez hale gelindi, sokağı bile dar ettiler' şeklinde yorum yaptı.

Kaldırım ortasına trafo!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri ve Civarı Elektrik A.Ş. (KCETAŞ) tarafından kaldırım ortasına konan trafolar tepki topluyor. Bu konuda tepkilerini dile getiren vatandaşlar,“Kaldırımlarda yürünemez hale gelindi, sokağı bile dar ettiler” şeklinde yorum yaptı.

 Elektrik Şirketi tarafından bazı noktalarda kaldırımların ortasına konan elektrik trafoları dikkat çekiyor. Trafoların zaten dar olan kaldırımlara konulmasının doğru bir çalışma olmadığını dile getiren bazı vatandaşlar bu duruma tepki gösterdi. Bu durumun estetikte olmadığını ve olumsuz görüntüleri beraberinde getirdiğini kaydeden vatandaşlar, kaldırımların yürünemez hale getirildiğini savundu. Yıldızevler Mahallesi'nde zaten dar olan bir kaldırıma bu trafonun yapılmasının yanlış olduğunu belirten vatandaşlar, “Bunun hangi mantıkla yapıldığını merak ediyoruz. Kaldırımları, sokakları insanlara dar mı etmek istiyorlar? Böyle estetik nerede görüldü? Bu yanlıştan vaaz geçilmeli ve bu olumsuz, çirkin görüntülere artık son verilmelidir. Başka bir çözüm bulunmalıdır. Bunun yanında bu kaldırımları bir engelli vatandaşımız kullanacak olsa vay haline. Bu kurumlar hayatı kolaylaştıracaklarına, daha da zorlaştırıyorlar. Kent estetiği sağlayacaklarına, olanı daha da çirkin hale dönüştürüyorlar.” şeklinde görüş belirtti.

Haber: Cafer ZENGİN