Kalan 5 mahalleye doğalgaz ne zaman gelecek?

Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Arslan açıkladı. Akkışla ilçesinde doğalgazı olmayan 5 mahalle kaldı. Doğalgaz olmayan mahallelere doğalgaz ne zaman gelecek? Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kalan 5 mahalleye doğalgaz ne zaman gelecek?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Arslan açıkladı. Akkışla ilçesinde doğalgazı olmayan 5 mahalle kaldı. Doğalgaz olmayan mahallelere doğalgaz ne zaman gelecek? Akkışla Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Ayhan Arslan Olay Türk TV'de yayınlanan 'Seçim Özel Yüz Yüze' adlı programda Gazeteciler Osman Çiftci ve Cem Atakan'ın sorularını yanıtladı.

Başkan Arslan Akkışla ilçesinde doğalgaz olmayan 5 mahalleyi açıkladı. Başkan Arslan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Doğalgaz olmayan 5 mahallemiz var; Ortaköy, Alevkışla, Ganişeyh, Girinci ve Gümüşsu. Bu 5 mahallemizin de doğalgazlarını alması için şu anda imar planları başladı, yapılıyor, çalışılıyor, kağıt üzerinde değil. İnşallah imarı bu yılın sonuna kadar tamamlanır diye ümit ediyoruz. Çünkü şuanda saha çalışmaları devam ediyor. Bu işin hayata geçmesi için kurum görüşleri alınıyor. 1000'lik, 5000'lik ölçekler yerleştiriliyor. İlan süreleri oluyor. Bunlar haliyle zaman alan işler." dedi.

Kalan 5 mahalleye doğalgaz ne zaman gelecek?

Ayhan Arslan net bir tarih vermemekle birlikte Gazeteci Cem Atakan'ın, 'O zaman 2025 yılına kadar tamamlanacak.' sorusuna verdiği yanıtta Başkan Arslan şakayla karışık, 'Aldığınız bir haber varsa bende müjdeyi vereyim.' açıklaması yaptı.