Kahveci 'Türkiye Kamu-Sen dün vardı bu gün de var yarın da var olacaktır'

Türkiye Kamu-Sen Kayseri Temsilciliği'nin düzenlediği 'Kayseri Teşkilat Buluşmaları' programı Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci'nin katılımları ile yapıldı.

Kahveci 'Türkiye Kamu-Sen dün vardı bu gün de var yarın da var olacaktır'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye Kamu-Sen Kayseri Temsilciliği'nin düzenlediği 'Kayseri Teşkilat Buluşmaları' programı Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci'nin katılımları ile yapıldı.

KAHVECİ; “HİÇ KİMSE BOŞUNA HEVESLENMESİN TÜRKİYE KAMU-SEN’İ BİTİRİRİZ  DİYE”
Programda konuşan Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, "29 yıldır yaptığımız sendikal mücadelede, kendi ortaya koyan değerlerini yozlaştırmadan o değerlere sahip çıkarak. 29 seneyi tamamlayan Türkiye Kamu-Sen'in bu hak mücadeleside bundan sonra da önüne istediği kadar engel çıksa da bu değerleri sahiplenerek bu değerleri içerisinde özümseyerek sendikacalığına ekleyerek devam edecek. Hiç kimse boşuna heveslenmesin Türkiye Kamu-Seni bitiririz diye. Türkiye Kamu-Sen dün vardı bu gün de var yarın da var olacaktır. Onun için Türkiye Kamu-Sen hep söyleriz ya kökü mazide atidir. Maziyi unutmadan, değerlerini kurutmadan sendikal mücadelesini, hak mücadelesini yerine getirecektir. Çünkü şunu biliyoruz, sizin laik üzerinde yaşayacağınız vatan toprağınız yoksa, ne sendikadan ne hak aramadan ne temel hak ve özgürlüklerinizi talep etmeden bahsedemezsiniz bu yüzden bizim için önce vatan önce Türkiye. Biz toplu sözleşme sürecinde son güne kadar Türkiye Kamu-Sen masada çalışanların hakkını korumak için mücadele etti. Son akşam iki talebimizde de gelişme sağlayamadığımız için toplu sözleşmeyi kabul etmedik birincisi refah payı ikincisi seyyanen zam. Şimdi geldiğimizde 3 ay geçmiş üzerinden 3 ay sonra Türkiye Kamu-Sen ne kadar sağlam bir duruşu olduğunu Türkiye Kamu-Sen taleplerinin ne kadar haklı olduğunu ne kadar ön görülü bir talep olduğunu hep beraber yaşıyoruz. Dün toplu sözleşmeye imza atanlar bu gün bizim söylediklerimize geldi. Demek ki hakkını teslim edelim Türkiye Kamu-Sen adam gibi sendikacılık yapıyor. Onun içinde şimdi ısrarla söylüyoruz ekonomik gelişmeler çerçevesinde artan döviz fiyatları enflasyon gibi sebeplerden dolayı kamu personellerinin alım güçleri sürekli düşmektedir bunu düzeltebilmek için mutlaka ek zaman ihtiyaç var mutlaka refah payına ihtiyaç var yoksa biz 2022 yılını 5+7 ile tamamlayamayız." ifadelerini kullandı. 

ÜNLÜ; “TÜRKİYE SEVDALILARI TEK BAYRAK TÜRKİYE BAYRAĞI DİYOR. TEK VATAN TÜRKİYE DİYOR”
Türk Sağlık Sen Kayseri Şube Başkanı Kamil Ünal, konuşmasında şu ifadelere yer verdi;  " Ülkemiz son zamanlarda birlik ve beraberliği ihtiyacın en hat safhada olduğu,kutuplaşmanın malesef çok sıkıntılı bir hale geldiği bu dönemde bizim ilkemiz önce ülkemiz. Türkiye Kamu-Sen olarak vatan, millet ve memleket sevdasını ve vatanımızın, milletimizin ve memleketimizin bütünlüğünü her zaman ön planda tutmuştur ve tutacağının garantisi bu salonu dolduran Türkiye sevdalısı sizlersiniz. Hepinize bu bağlamda kalpten sevgilerimi sunuyorum. Bu salonu dolduran Türkiye sevdalıları tek bayrak Türkiye bayrağı diyor. Tek vatan Türkiye diyor. Tek dil Türkçe diyor. Tek devlet Türkiye Cumhuriyeti diyor. Tek millet Türk milleti diyor o zaman hepinize selam olsun iyi ki varsınız iyi ki beraberiz." İfadelerini kullandı.