Kâhin, deprem için yine tarih verdi!

Gezegenlerin dizilimi üzerinden deprem tahminlerinde bulunan Frank Hoogerbeets yine deprem için tarih verdi. Jeoloji Mühendisleri eski İl Temsilcisi Adnan Evsen tepkisini 'Tutmayan tarihleri de bize anlatsan nasıl olur Frank?' diyerek gösterdi.

Kâhin, deprem için yine tarih verdi!

Avustralyalı deprem bilimi araştırmacısı Frank Hoogerbeets X hesabı üzerinden tarih, yer, büyüklük vermeden zaman zaman Türkiye’de deprem olacağı şeklinde açıklamada bulunmasına Jeoloji Mühendisleri eski İl Temsilcisi Adnan Evsen tepki gösterdi.

Kâhin deprem için yine tarih verdi!

Gezegenlerin dizilimi üzerinden deprem tahminlerinde bulunan Avustralyalı deprem bilimi araştırmacısı Frank Hoogerbeets X üzerinden bir paylaşımda bulunarak, Türkçe çevirisi olarak, “24-25 Ekim'de bazı kritik gezegen ve ay geometrisinin ardından daha güçlü sarsıntılar yaşanma potansiyeli var. Potansiyel bölgeler için atmosferik dalgalanmalarla ilgili daha önceki gönderilerimize bakın” dedi.
Jeoloji Mühendisleri eski İl Temsilcisi Adnan Evsen, Frank Hoogerbeets'in sosyal medyada yaptığı deprem paylaşımı için “Bugüne kadar hangi tahminin tuttu da şimdi yeni tarih veriyorsun” diyerek tepki gösterdi.

Kâhin deprem için yine tarih verdi!
Adnan Evsen’in Frank Hoogerbeets’in açıklamasına tepki gösterdiği tweetti şu şekilde; “Şimdide 24-25 Ekim. Bugüne kadar hangi tahminin tuttu da şimdi yeni tarih veriyorsun. Hani Türkiye'nin doğusunda 7’nin üzerinde deprem olacaktı? 30 Eylül kehaneti? 48 saat kehanetin? Sürekli yeni tarih veriyorsun. Tutmayan tarihleri de bize anlatsan nasıl olur Frank?”