Kafe Sinan Glütensiz görücüye çıktı

Sadece Çölyak hastalarının değil sağlıklı beslenme hassasiyeti olan herkesin son dönemde üzerinde dikkatle durduğu glütensiz ürünler konusunda önemli adımlar atan Kocasinan Belediyesi'nin glüten hassasiyeti olanları hedef alan Kafe Sinan Glütensiz, görücüye çıktı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Kafe Sinan Glütensiz görücüye çıktı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kocasinan Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olan glüten hassasiyeti Yakut Mahallesi’nde hizmete giren Kafe Sinan Glütensiz ile yeni bir boyuta taşındı. Kayseri Mutfağının sevilen lezzetlerini glütensiz olarak sunacak olan Kafe Sinan Glütensiz’in açılışına AK Parti Milletvekilleri Hulusi Akar, Ayşe Böhürler, Murat Cahid Cıngı, Sayın Bayar Özsoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükılıç, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ve vatandaşlar katıldı. 

Kafe Sinan Glütensiz görücüye çıktı
Kocasinan Belediyesi öncü oldu
Açılışta konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar, yaklaşık 5 milyon liraya mal olan Kafe Sinan Glütensiz’in rakamsal değeri çok büyük olmamasına rağmen, işlevsel olarak anlam olarak çok kıymetli bir tesisi hayata geçirdiklerini ifade etti. Kocasinan Belediyesi’nin glüten hassasiyetinin birçok belediye tarafından da örnek alındığını, TBMM’de kurulan Çolyak Komisyonu’nun Kocasinan Belediyesi’nin çalışmalarını incelediğini belirten Çolakbayraktar, Kocasinan sınırları içerisinde 209 ailenin tespit edildiğini söyledi. 

Kafe Sinan Glütensiz görücüye çıktı
Kocasanin Belediyesi'nin hizmetten hizmette koştuğunu ve bu hizmetleri de çeşitlendirdiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Çolakbayraktar ve ekini tebrik etti.