Kadın girişimcilerden bir ilk

TOBB Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Tuğba İlgü, kurul olarak Avrupa Birliği hibe ve desteklerinden ilk ve tek yararlanan kurul olduklarını ifade etti. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Kadın girişimcilerden bir ilk
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

TOBB Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Tuğba İlgü ve Yönetim Kurulu üyeleri Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaret etti.

Kadın girişimcilerden bir ilk

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle böyle bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten İlgi, 2 dönemdir başkanlık görevini yürüttüğünü kurul hakkında da bilgiler verdi. 2007 yılından beri 81 ilde faaliyet gösteren TOBB Kadın Girişimciler Kurulunun kadın girişimciliği ön plana çıkarmak ve cesaretlendirmek için girişimlerde bulunduklarını ifade eden İlgü, Kayseri’de 223 üyelerinin bulunduğunu ve Kayseri Ticaret Odası’nın koordinatörlüğünde çalışma yürüttüklerini belirtti. Kız Kardeşim Projesi ve Geleceği Yazan Kadınlar Projesi ile önemli başarılara imza attıklarını vurguladı. TOBB Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu olarak Türkiye’de ilk ve tek Avrupa Birliği’nden hibe ve destek aldıklarını belirten İlgü, proje kapsamında olgunlaşma enstitüsü ile sıfır atık geri dönüşüm ve sürdürülebilirlik konularında bir proje yürüttüklerini, üniversitelerle işbirliği halinde bir yarışma düzenleyerek ve panellerle bu projeyi detaylandıracaklarını söyledi.