Kaçırılmayacak kentsel dönüşüm ihaleleri!

Melikgazi Belediyesi'nin Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde gerçekleştireceği kentsel dönüşüm projeleri için düzenlenen üç ayrı ihaleye ilişkin detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Kaçırılmayacak kentsel dönüşüm ihaleleri!

Melikgazi Belediyesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde bulunan farklı parsellerde kentsel dönüşüm konutları yapılması için iki ayrı ihale düzenliyor. İlk ihale, 12048 ada 3 parselde bulunan 56 daire ve 2 dükkan için yapılacak. Bu iş için muhammen bedel 83.551.680,36 TL olarak belirlenmiş ve ihale 13 Mart 2024 tarihinde saat 14:30'da gerçekleşecek.

İkinci ihale ise 8529 ada 5 parselde bulunan a ve b bloklarda toplamda 68 daire ve 6 dükkan için yapılacak. A blok için muhammen bedel 51.906.382,34 TL, b blok için ise 56.209.452,67 TL olarak belirlenmiş. Bu iki işin ihalesi ise 20 Mart 2024 tarihinde sırasıyla saat 13:30 ve 14:00'da yapılacak.

Kaçırılmayacak kentsel dönüşüm ihaleleri!

İhaleler Melikgazi Belediyesi Encümen Salonu'nda gerçekleşecek ve işin süresi, iş yeri teslim tarihinden itibaren 24 ay olarak belirlendi. İhaleye katılmak isteyenlerin ihale dokümanını satın almaları gerekmekte olup, dosya bedeli karşılığında Melikgazi Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü'nden temin edebilir.

İhaleye katılmak için gerekli belgelerin noter tasdikli olması ve teklifin ihale saatinden önce İhale Komisyonuna ulaşması gerekmektedir. İstenilen belgelerle birlikte teklif mektubu ve pay cetvelinin ihale günü ve saati öncesinde Melikgazi Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü'ne teslim edilmesi gerekmektedir.

Bu ilan genel bilgi niteliğinde olup, ihale şartnamesi hükümlerine uyulacaktır. İhale komisyonu ihaleyi yapma veya en uygun teklifi belirleme konusunda serbesttir.

Melikgazi Belediyesi tarafından yayınlanan ihale ilanı için TIKLAYINIZ

Kaçırılmayacak kentsel dönüşüm ihaleleri!