Jandarma açıkladı! Erciyes'te 850 kişiye müdahale edildi

Kayseri Valiliği Jandarma'nın, Erciyes ile ilgili çalışmalarına yönelik açıklama yaptı. Açıklamada meydana gelen olaylar ve ziyaretçi sayısı ile ilgili bilgi yer aldı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Jandarma açıkladı! Erciyes'te 850 kişiye müdahale edildi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Valiliği İl Jandarma Komutanlığı  tarafından Erciyes Kayak Merkezi'nde sömestir tatili süresince alınan emniyet tedbirleri ile ilgili açıklama yaptı. 

Türkiyenin en büyük kayak merkezi olan Erciyes Kayak Merkezinde 4 farklı giriş kapısı, tüm kapılar birbirleriyle bağlantılı olmak üzere toplam 112 km pist uzunluğuna sahip, 41 pist alanı ve 19 mekanik tesis bulunuyor. Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Sömestir tatilinde 15 gün boyunca yaklaşık 1.500.000 kişi Erciyes Kayak Merkezini ziyaret etmiştir" denildi. 

Diğer yandan kayak merkezinde tatil süresince pist alanlarında yaralanan, kaybolan, mahsur kalan, kişisel eşyalarını kaybeden ve asayiş olayları olmak üzere toplam 850 şahsa JAK Timleri, Jandarma Asayiş Timleri ve Trafik Timlerince müdahale edildiği ifade edildi. Pist alanında yaralanan ve mahsur kalan vatandaşlar da yine kar motorları ile bulundukları yerlerden alınarak sağlık ekiplerine teslim edildi.