İYİ Partili Yücel, eski defterleri neden açtı? Biz daha önce adını koymuştuk!

İYİ Parti Büyükşehir ve aynı zamanda Kocasinan Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Kazım Yücel, ilçeye yapılması planlanan tarıma dayalı organize sanayi bölgesi ile ilgili açıklama yaptı. Elmalı Mahallesi'nde 1 milyon metrekarelik alanda yapılması planlanan 4. OSB ile ilgili dikkat çeken bir ayrıntıyı gündeme getiren Yücel, '2019 seçimlerinde sahada İYİ Parti olarak hemşerilerimize anlattığımız Organik Organize Sanayi projemizi, tüm partilerin desteği ile Kocasinan Meclisimizde hayata geçirilmelisinin mutluluğunu hissettik' dedi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
İYİ Partili Yücel, eski defterleri neden  açtı? Biz daha önce adını koymuştuk!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Geçmişte bu konuda yaptıkları açıklamaları, çağrıları ve başvuruları da hatırlatan İYİ Parti Büyükşehir ve aynı zamanda Kocasinan Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Kazım Yücel, Kayseri’de Organik Organize Sanayi kurulmasının önemli olduğunu ve bu projeyle hem arazilerin değerlendirilebileceğini hem de işsizliğin önlenebileceğini söyledi. 


PROJEMİZİN HAYATA GEÇİYOR OLMASI BİZİ MUTLU ETTİ
Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu’nun bu alanda yaptığı ve markalaştırdığı ürünlere ve projelere atıfta bulunan Yücel, “Şehrimizde, ilçemizde geniş arazimiz var. İşsiz de çok ve ev hanımlarımız var. Doğuda bir belediye var. Bu adamcağız yapıyor. Laboratuar kurmuş ve bahçelerde  organik üretim yapıyor. Bunun yanında  Türkiye'de bir çok satış mağazası kurmuş, bu ürünleri markalaştırıp, satıyor ve bravo dedirtiyor. Bunu biz yapalım diye 2018'de söylemiştik. Hatta adını da biz koymuştuk ‘Organik Organize Sanayi’ diye. Bu çalışmanın mutlaka yapılması lazım. Çünkü bu doğru bir proje. Türkiye’ye örnek oluruz” diye konuştu. Yücel, daha önce gündeme taşıdıkları bu projenin Kayseri’de hayata geçiyor, olmasından dolayı mutlu olduklarını da ifade etti.
YÜCEL, OLAY TÜRK TV’DE GÜNDEME GETİRMİŞTİ
Diğer yandan İYİ Partili Kazım Yücel, "Organik Organize Sanayi" projesini daha önce Olay Türk TV’de katıldığı programda da gündeme taşımıştı. Yücel,  programda şu ifadeleri kullanmıştı: Artık, üretim yapalım. Tarım Bakanlığına gidelim, herkes mobilya yapıyor, biz organik organize sanayi bölgesi yapıyoruz diyelim. Tarım Bakanından hep birlikte destek isteyelim, parti ayrımı yapmaksızın hep birlikte gidelim, isteyelim.