İYİ Partili Yücel'den dikkat çeken çıkış: Benim okulum nerede başkanım?

Kocasinan Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşüp karara bağlamak için toplandı. Toplantıda İYİ Partili Kazım Yücel, Saraybosna Mahallesi'nde okul olarak planlanan alanın, konut ve ticaret alanına çevrilmesi konusunu gündeme taşıdı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
İYİ Partili Yücel'den dikkat çeken çıkış: Benim okulum nerede başkanım?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Kazım Yücel, Belediye Meclis toplantısında dikkat çeken bir konuyu gündeme taşıdı. Saraybosna Mahallesi’nde okul olarak planlanan alanın, konut ve ticaret alanına çevrilmesine tepki gösteren Yücel, "Nerede planlanan okulumuz" diye sordu.
İYİ Partili Yücel'den dikkat çeken çıkış: Benim okulum nerede başkanım?
Kocasinan Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşüp karara bağlamak için toplandı. Toplantıda İYİ Partili Kazım Yücel, Saraybosna Mahallesi’nde okul olarak planlanan alanın, konut ve ticaret alanına çevrilmesi konusunu gündeme taşıdı. Yapılan imar uygulamalarına dikkat çeken Yücel, şunları söyledi: “Şimdi ben buranın bir geçmişine döndüm. Bu bahsedilen yer resmi kurum alanı, önünde de park var. Karşısında da pazar yeri var. 18 uygulamasında vatandaşın parsellerin arsalarını pazar yeri, sağlık ocağı, okul diye yapıyoruz. Hani yeşil alanda çok seviyoruz ya, yeşil diye de yapıyoruz. Şimdi bir müddet sonra burada ikinci bir plan yapılıyor. İkinci planda resmi kurum alan duruyor. Pazar yerine oradan kaldırıyor belediyemiz. Pazar yerini okul alanı diyor emsalde bir diyor. Bura Saraybosna okul var.  Sonra bu işten yine bir müddet sonra yeni bir planlama yapıyor. Okulu da kaldırıyor oradan. Yani altı dükkan üstü konut diyor. Bu planı geçirirken de şu karşıdaki park alanının yan tarafına, pazar yerini küçültüyor, koyuyor. Pazar yerinin de altına bir de ticarethane koyuyor. Şimdi bu ticarethane bugün satışa geliyor bize. Günün sonu, Okulum nerede benim başkanım ya? Ben bu plana baktım. Okulum yok ya sayın başkanım. Şimdi bu planlama yapılırken nüfus yoğunluğuna göre pazar yeri bırakılır. Nüfus yoğunluğuna göre park bırakılır. Küçük bir ticaret alanı deseniz de ben küçücük biraz önce bahsettiğiniz parkımı kaybetmek istemem o bölgede. İnsanların  arsasını siz 18 uygulayarak bu gereksinimler için istimlak ediyorsunuz. Tabii ve bu planı hayata tam geçireceğimiz zamanda yani tam bir halen bir espri olacak; Tavşanın suyunun suyundan en sonunda bir daha bir çorba yapacağız. Benim okulum nerede Sayın Başkanım?
İYİ Partili Yücel'den dikkat çeken çıkış: Benim okulum nerede başkanım?İYİ Partili Yücel'den dikkat çeken çıkış: Benim okulum nerede başkanım?

İYİ Partili Yücel'den dikkat çeken çıkış: Benim okulum nerede başkanım?