İYİ Partili Yücel'den Belediye Başkanlarına tabutlu gönderme

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinin yaklaştığını vurgulayan İYİ Partili Kazım Yücel, belediye başkanlarına sordu 'Ailenizin bir gayrimenkulünü satarak seçim kampanyası yürüttünüz mü?' Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

İYİ Partili Yücel'den Belediye Başkanlarına tabutlu gönderme

İYİ Partili Kazım Yücel 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin yaklaştığını ve belediye başkanlarının belediyelerin çok yüksek oranda gayrimenkullerini satışa çıkartığını dile getirerek, “Hiç bir seçimde, şahsınızın, ailenizin bir gayrimenkulünü satarak seçim kampanyası yürüttünüz mü?” diye sordu.

İYİ Partili Yücel'den Belediye Başkanlarına tabutlu gönderme

İYİ Partili Kazım Yücel’in paylaşımının altına eklediği tabut fotoğrafı dikkat çekerken açıklaması ise şu şekilde; “Hangi belediye başkanı olursa olsun, hiç farketmez; 
Seçimlere aylar kala, başkanlar belediyelerin çok yüksek oranda gayrimenkullerini satışa çıkarıyorsa, 
Sormak gerekli,
Hiç bir seçimde, şahsınızın, ailenizin bir gayrimenkulünü satarak seçim kampanyası yürüttünüz mü? 
Veya bugüne kadar, hangi seçim kampanyanızda, resimleriniz olan bilbortlara, basına, reklam ajanslarına, v.s. kaç liranız nasip oldu? "Faturası varmı" 
Peygamber (sas) şöyle buyurmuştur. "Kimi bir işte görevlendirip, yaptığı bir işin karşılığı olarak bir ücret verdiysek, onun bu ücret dışında alacağı her şey kamuya hainliktir" 
Dogruya, şehir sizin, afedersiniz.”