İYİ Partili Yigen'den şok iddia: Belediyenin aracı yöneticinin oğluna tahsis edilmiş!

İYİ Parti Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Avukat Muharrem Yigen, dikkat çeken bir iddiayı gündeme taşıdı. Yigen, Kocasinan Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren KİMAŞ'a ait bir otomobilin şirket yöneticisinin oğluna tahsis edildiğini öne sürerek, 'Bütün bu haksızlıkların ve yolsuzlukların hesabını vereceksiniz' dedi.

İYİ Partili Yigen'den şok iddia: Belediyenin aracı  yöneticinin oğluna tahsis edilmiş!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Avukat Muharrem Yigen, dikkat çeken bir iddiayı gündeme taşıdı. Yigen, Kocasinan Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren KİMAŞ’a ait bir otomobilin şirket yöneticisinin oğluna tahsis edildiğini öne sürerek, “Bütün bu haksızlıkların ve yolsuzlukların hesabını vereceksiniz” dedi.
İYİ Partili Yigen'den şok iddia: Belediyenin aracı  yöneticinin oğluna tahsis edilmiş!NİSA SURESİNİ HATIRLATTI! "HESAP VERECEKSİNİZ"
İYİ Partili Muharrem Yigen, konuyla ilgili açıklamasında ve aynı zamanda sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı: Kocasinan Belediyesi İmar A.Ş. Burası bir tüzel kişilik diyerek "şirketin ticari sırrı" gerekçesiyle denetime tabi tutulamayan, Öz Sermayesini Kocasinan Belediyesinin yani halkın oluşturduğu bir ticari işletme. Bu işletmenin başında bulunan Enver Uzunefe. Daha önce şirkete/belediyeye bazı malların teminini dayısından teklif usulü ile aldığı ortaya çıkmıştı. Bu defa ki bambaşka; KİMAŞ'a ait aracın yediği bir trafik cezası, cezayı yiyen ise Enver Uzunefe'nin oğlu. Cezayı yediği yer ise daha ilginç Konya ili. KİMAŞ'a ait araç ile Konya ilinde oğlunun yediği trafik cezasının parasını KİMAŞ'a ödeten Genel müdür Enver Uzunefe. KİMAŞ'a yani belediyeye, yani halka senin, benim paramla oluşturulan dev bir sermaye. Şirketin aracını oğluna tahsis eden bir yönetici. Sn. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar ; “Muhakkak ki Allah size, emanetleri ehline vermenizi ve insanlar arasında hükmettiğiniz zaman, adaletle hükmetmenizi emretmektedir. (Nisa Suresi) Yıllardır söylediğimiz gibi liyakat sahibi olmayan kimselerin göreve gelmesinin basit sonuçlarından biridir bu durum. Evet Genel Müdür Aracı ne için oğlunuza verdiniz? Konya'ya görevlimi gitti? Aracın yakıt parasını kim ödedi. Yoksa bütün bunlar Kocasinan Belediyesine ait KİMAŞ tarafından mı ödendi? KİMAŞ'IN adını Uzunefe A.Ş. olarak değiştirmek gibi bir çalışmanız var mı?
Bütün bu haksızlıkların ve yolsuzlukların hesabını vereceksiniz. Bizler Kayseri halkının delikli kuruşunun peşine düşeceğiz. Her kuruşun hesabını ilgililere sormaya devam edeceğiz. Not: yenilen ceza miktarından utandığım için, Sürücünün yüzü ise KVKK sebebiyle sansürlenmiştir. 
İYİ Partili Yigen'den şok iddia: Belediyenin aracı  yöneticinin oğluna tahsis edilmiş!