Çalıksoy'dan o muhtara sert tepki: Ey Yunan sevicinin aşığı! Bu ayıp sana yeter...

İYİ Parti Talas Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Mustafa Çalıksoy, sosyal medya paylaşımı nedeniyle Reşadiye Mahalle Muhtarı Mustafa Kapçı'ya sert tepki gösterdi. Çalıksoy, 'Sahip olduğun kafayla, hakkını veremediğin muhtarlık makamının manasını da, görüntüsünü de bozuyorsun ya bu ayıp sana yeter' ifadelerini kullandı.

Çalıksoy'dan o muhtara sert tepki: Ey Yunan sevicinin aşığı! Bu ayıp sana yeter...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Talas İlçesinin Reşadiye Mahalle Muhtarı Mustafa Kapçı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla tepki topladı. Atatürk’e ve Cumhuriyet’e yönelik hakaretleri ve Kurtuluş Savaşı sürecine yönelik de “Keşke Yunan kazansaydı” sözüyle de bilinen Kadir Mısıroğlu’na ait olduğu ifade edilen bir sözü paylaşan Muhtar Kapçı’ya, İYİ Parti Talas Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Mustafa Çalıksoy sert tepki gösterdi. 

İYİ Partili Çalıksoy'dan o muhtara sert tepki: Ey Yunan sevicinin aşığı! Bu ayıp sana yeter...İŞTE MUHTAR KAPÇI'NIN TEPKİ TOPLAYAN O PAYLAŞIMI

İYİ Partili Çalıksoy'dan o muhtara sert tepki: Ey Yunan sevicinin aşığı! Bu ayıp sana yeter...

EY YUNAN SEVİCİSİNİN AŞIĞI, BUGÜN, BEĞENMEDİĞİN ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARI SAYESİNDE O KOLTUKTASIN!
İYİ Partili Mustafa Çalıksoy, Muhtar Kapçı'ya yönelik tepkisinde şu ifadeleri kullandı: "Keşke Yunan kazansaydı" diyen bir zihniyetin peşinden giden, övgüyle bahseden fesli aşığı, sarık tutkunu bir şahıs! Cumhuriyet ve kazanımları sayesinde seçme ve seçilme hakkını elde etmiş "muhtar" olmuş! Yunan kazanamadığı için üzülen bir zihniyetin sevicisi, övücüsü... Ey Yunan sevicisinin aşığı, bugün, beğenmediğin Atatürk ve silah arkadaşları sayesinde o koltuktasın! Denize döktüğümüz emperyalistler gibi küçümsemeye çalıştığın, boyunu, haddini aşan cümleler kurduğun, gericilik bataklığında çırpındığın, cahilce, bilmeden hakaret etmeye çalıştığın "Kemalizm” yani Atatürkçülük, Milli Mücadelenin, kurtuluşun, bağımsızlığın yoludur. Kurtuluş Savaşının meşalesidir. Emperyalizme karşı bağımsızlık, saray ve emperyalist işbirlikçilere karşı milli egemenlik, gericiliğe, karanlığa karşı aydınlık Türkiye'nin mücadelesidir. Ne yaparsanız yapın Atatürk sevgisini bu milletin gönlünden, vicdanından silemezsiniz, silemeyeceksiniz. Bu arada sahip olduğun kafayla, hakkını veremediğin muhtarlık makamının manasını da, görüntüsünü de bozuyorsun ya bu ayıp sana yeter!

İYİ Partili Çalıksoy'dan o muhtara sert tepki: Ey Yunan sevicinin aşığı! Bu ayıp sana yeter...