İYİ Partili adaydan 'hobi' sözü

Seçime sayılı günler kala başkan adayları projelerini açıklamaya devam ediyor. Bu çerçevede İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, Talaslılar için bir projesini daha açıkladı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
İYİ Partili adaydan 'hobi' sözü
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, 31 Mart seçimleri dolayısıyla çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşlarla bir araya gelen Gözütok, projelerini anlatmayı da ihmal etmiyor. 

‘Talas’ı özüne kavuşturacağız’

Vatandaşlardan aldığı destekle heyecanının yükseldiğini söyleyen Gözütok, “Ben yola çıktığımda küçük bir heyecanım vardı ama sizlerden aldığım bu destek benim heyecanımı en yükseğe taşıdı. Talas’ı hep birlikte özüne kavuşturacağız. Sizler beni umut olarak görüyorsunuz ama biz hep birlikte Talas’ın geleceğinin umudu olacağız” dedi. 
Gözütok, seçmenden aldığı talepleri de dikkate alarak onları da projeleri arasına alıyor.

Gözütok’un, daha önceki açıkladığı projelerin aksine vatandaştan gelen talep doğrultusunda gündemine aldığı proje ise hobi bahçeleri oldu. Gözütok hobi bahçeleri projesini de şu sözlerle aktardı; “Yeşile ve doğaya hasret Talas’ta üzerinde güneş enerji panelleri bulunan hobi bahçeleri yapacağız. Yeşil ve doğa ile uyumlu, keyif alarak vakit geçirebileceğiniz hobi bahçelerinde sizlere elektrik parası da ödetmeyeceğiz. Talas bizimle çok İyi olacak.”