İYİ Parti'ye katıldı!

Ahmet Ersin Yaşar, İYİ Parti rozeti taktı...

İYİ Parti'ye katıldı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Valiliği Basın, Yayın Halkla İlişkiler eski Müdürü ve bir dönem Kayseri Şeker'de de görev yapan Ahmet Ersin Yaşar, İYİ Parti saflarına katıldı. İYİ Parti'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: Yaklaşık 17 yıl Kayseri Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak görev yapan ve halen Fenerbahçe Spor Kulübü Kayseri Şube ve Kayseri Fenerbahçeliler Derneği Başkanlığı görevini 19 yıldır yürüten Sn.Ahmet Ersin Yaşar partimize katılarak bizlere güç vermiştir. Sn.Yaşar'a hayırlı olsun diyor, aramızda görmekten memnuniyet duyuyoruz.

AHMET ERSİN YAŞAR KİMDİR? 

 1958 yılında Bünyan’da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Bünyan’da tamamlayıp , Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur . Askerlik görevini 1986-1987 yılında yedek subay olarak yapmıştır . Memuriyet hayatına 1976 yılında Edirne Kapıkule Gümrük Müdürlüğünde memur olarak göreve başladı . 1979 yılnda Ankara Gümrük Müdürlüğünde görev aldı . 1980 – 1990 yıllarında Bünyan Nüfus Müdürlüğünde görev yaptı. 1990 yılında Kayseri Valiliğine İl Basın ve Halkla ilişkiler Müdürü  olarak atandı .2005 yılında bu görevinden emekli olup , Kayseri Şeker Fabrikasında Basın Yayın Halkla ilişkiler ve protokol Müdürü olarak görev yaptı . 2007 yılında bu görevinden ayrıldı .

Ahmet Ersin YAŞAR Kayseri’deki Bünyan ve köyleri yardım ve dayanışma derneği kurucusu olup , uzun yıllar başkanlığını sürdürmüştür, aynı zamanda Kayseri Fenerbahçeliler Derneğini 2002 yılında kurmuş , halen bu derneğin başkanlığını ve Fenerbahçe Spor Kulübü Kayseri Şube Başkanlığı görevini yürütmektedir . Evli 2 çocuk 3 torun sahibidir