İYİ Parti ve Deva Partisi'nden istifa eden isimlerden Özhaseki'ye ziyaret!

Kayseri'de 14 Mayıs seçimleri öncesinde sürpriz bir şekilde AK Parti'ye katılan iki isim Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

İYİ Parti ve Deva Partisi'nden istifa eden isimlerden Özhaseki'ye ziyaret!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de Deva Partisi Kurucu İl Başkanı olarak görev yapan Begüm Başmısırlı ve aynı zamanda İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı, partinin Kocasinan Belediye Başkan adaylığı gibi görevlerde de bulunan Hasan Sami Özvarinli, Ankara çıkarması yaptıkları ortaya çıktı. 
İkilinin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye bir süre önce yaptıkları ziyaret dikkat çekti. 
HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Ziyarete yönelik fotoğrafı Begüm Başmısırlı paylaştı. Başmısırılı, “Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği bakanımız sayın Mehmet Özhaseki Bey’i makamında ziyaret edip hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Kendisine teşekkür eder, vazifelerinde başarılar dilerim” ifadelerini kullandı. 
İYİ Parti ve Deva Partisi'nden istifa eden isimlerden Özhaseki'ye ziyaret
KAYSERİ MİTİNGİNDE PARTİ ROZETİ TAKMIŞLARDI
Eski DEVA Partili Başmısırlı ile eski İYİ Partili Özvarinli, 14 Mayıs seçimleri öncesi sürpriz şekilde AK Parti’ye katılmışlardı. Cumhuriyet Meydanı’nda 6 Mayıs 2023’te gerçekleştirilen mitingde Başmısırlı'ya parti rozetini Emine Erdoğan takarken, Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Özvarinli'ye parti rozetini takmıştı. İkili eski partilerine ve muhalefete yönelik sert eleştirileri ile de zaman zaman gündeme gelmişti. 
İYİ Parti ve Deva Partisi'nden istifa eden isimlerden Özhaseki'ye ziyaret