İYİ Parti Talas yönetiminde kimler görev aldı?

İYİ Parti Talas ilçe yönetimi belli oldu... Genel Merkez listeyi onayladı. İlçe yönetimi Milletvekili Dursun Ataş ve İl Başkanı Sebati Ataman'ın da katıldığı bir toplantı yaptı.

İYİ Parti Talas yönetiminde kimler görev aldı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Talas İlçe yönetiminde yer alan isimler netleşti. Parti Genel Merkezi Osman Haymana başkanlığında oluşan yönetime ona verdi.

Talas İlçe Teşkilatından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "İYİ Parti Kayseri Milletvekilimiz Sn. Dursun Ataş ve İl Başkanımız Sn. Sebati Ataman’ın katılımlarıyla İlçe Başkanımız Sn. Av. Osman Haymana başkanlığında yeni kurulan Yönetim Kurulu tanışma toplantımızı gerçekleştirdik. Sn. Av. Osman Haymana başkanlığında yönetimimizin öncelikle Talas ilçemize sonrasında Kayseri ilimize hayırlı olmasını diliyoruz" denildi. 

ATAŞ: İYİ YOLDA BAŞARILAR DİLİYORUM
İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, "Kayseri Talas İlçe Başkanımız Sn. Osman Haymana tarafından düzenlenen, Yönetim Kurulu Tanışma ve İstişare Toplantısı’na katıldık. Yeni yönetim kurulu üyelerimize hoş geldin diyor, ülkemiz için çıktıkları bu İYİ yolda başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.