İYİ Parti Sarız'da dert dinledi: Vatandaş ekonomiden şikayetçi

İYİ Parti Sarız'da dert dinledi: Vatandaş ekonomiden şikayetçi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti il yönetimi “Millet Bizi Çağırıyor” ziyaretlerini sürdürüyor. Genel Başkan Meral Akşener’în başlattığı vatandaş ve esnaf ziyaretlerini kentte devam ettiren İYİ Partililer bu kez de Sarız’a giderek, sorunları dinledi.

İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman, Teşkilat Başkanı Osman Haymana, İl Sekreteri Metin Ceylan, Strateji ve Medya Başkanı Kaan Günal, Türk Dünyası ve Yurtdışı Türkler Başkanı Hasan Aydın ile birlikte Sarız ilçesine giderek, öncelikle partinin Sarız İlçe Başkanı İbrahim Şimşek'i ziyaret etti. Ziyaret sonrası il yönetimi, Sarız İlçesinde esnafları gezerek, vatandaşların dertlerini dinledi.


 Ziyaretle ilgili açıklama yapan İYİ Parti İl Başkanı Sebati Ataman, esnafın ekonomik sıkıntılarla karşı karşıya olduğunu dile getirdi. Ataman, “Vatandaşın, ekonomik sıkıntıları ve geçim kaygısı var.  Hayat pahalılığında bu sıkıntılar daha da artmış durumda. Sarız esnafı da diğer esnaflar gibi dertli. Bunun yanında esnaflarımız,  İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in İlçe ilçe gezerek esnafın derdini dinlemesinden ve meclis toplantılarında esnafın sesi olmasından çok memnun olduklarını da ifade etti. Biz de vatandaşın sesi olmayı il, ilçe, mahalle, köy ziyaretleri ile sürdüreceğiz” dedi.