İYİ Parti'nin yeni il başkanı seçim sonrası hedefini açıkladı!

İYİ Parti'de dün yapılan 3'üncü Olağan İl Kongresinde Mehmet Anadut ile Tansu Şener yarıştı. Seçimi Avukat Tansu Şener kazandı. Şener, seçim sonrasında yaptığı açıklamada, 'İYİ'lerin toyunda kazanan veya kaybeden yoktur. Kazanan demokrasidir, kazanan İYİ Parti'dir' diye konuştu.

İYİ Parti'nin yeni il başkanı seçim sonrası hedefini açıkladı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kayseri il kongresi yapıldı. Kongrede yarışı Avukat Tansu Şener önce tamamladı. Şener, seçimin ardından yaptığı açıklamada, “Bugüne kadar verdiğimiz mücadeleyi bugünden sonra da devam ettireceğiz” diye konuştu. 
İYİ Parti'nin yeni il başkanı seçim sonrası hedefini açıkladı!
“KAZANAN DEMOKRASİDİR, KAZANAN İYİ PARTİDİR”
“İYİ’lerin toyunda kazanan veya kaybeden yoktur. Kazanan demokrasidir, kazanan İYİ partidir” diyen Şener, “İYİ Parti Kayseri 3.Olağan İl Kongremizi İYİ’lerin yoğun katılımıyla demokrasi şöleni havasında, coşkuyla gerçekleştirdik. Öncelikle kongremiz sonucu Kayseri İl Başkanlığına bizleri, yönetimimizi tercih eden değerli partililerimiz başta olmak üzere; partimize çok kıymetli hizmetleri ve emekleri olan İl Başkanımız Sn.Sebati Ataman’a ve birlikte mücadele ettiğim yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, değerli GİK Üyemiz Kayseri Milletvekilimiz Sn.Dursun Ataş’a ve İl Başkanlığı için birlikte adaylık mücadelesi verdiğim Sn.Mehmet Anadut’a centilmen mücadelesi teşekkür ediyorum. İYİ’lerin toyunda kazanan veya kaybeden yoktur. Kazanan demokrasidir, kazanan İYİ partidir. Bugüne kadar verdiğimiz mücadeleyi bugünden sonra da devam ettirecek; İYİ Partimizi Kayseri’de ve Türkiye’de birinci parti yapmak, Genel Başkanımız Sn.Meral Akşener’i Başbakan yapmak için sonuna kadar azim ve kararlılıkla mücadele edeceğiz. Partimize ve şehrimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. 
İYİ Parti'nin yeni il başkanı seçim sonrası hedefini açıkladı!
İYİ Parti'de görevi devredecek olan Başkan Sebati Ataman ise yeni yönetime başarı dileklerini ileterek, "İYİ Parti Kayseri 3.Olağan İl Kongremizi yoğun bir katılımla demokrasi şöleni havasında, coşkuyla gerçekleştirdik.Kongre sonucu Kayseri İl Başkanlığı görevine seçilen Sn.Av.Tansu Şener’i ve kıymetli yönetimimizi tebrik ediyor, yeni dönemlerinde başarılar diliyorum" diye konuştu.
İYİ Parti'nin yeni il başkanı seçim sonrası hedefini açıkladı!MİLLETVEKİLİ ATAŞ: İL KONGREMİZİ BİRLİK BERABERLİK İÇERİSİNDE, BÜYÜK BİR COŞKU İLE GERÇEKLEŞTİRDİK
İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş da seçim sonrası, Tansu Şener ve yönetimini tebrik etti. Ataş, “Kayseri il kongremizi birlik beraberlik içerisinde, büyük bir coşku ve yoğun bir katılım ile gerçekleştirdik. Kıymetli delegelerimizin desteğini alarak il başkanlığına seçilen Sn. Tansu Şener ve yönetimini tebrik eder, başarılı çalışmalar dilerim. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.
İYİ Parti'nin yeni il başkanı seçim sonrası hedefini açıkladı!İYİ Parti'nin yeni il başkanı seçim sonrası hedefini açıkladı!İYİ Parti'nin yeni il başkanı seçim sonrası hedefini açıkladı!İYİ Parti'nin yeni il başkanı seçim sonrası hedefini açıkladı!İYİ Parti'nin yeni il başkanı seçim sonrası hedefini açıkladı!