İyi Parti'nin Kayseri'de belediye başkan adayları belli mi?

İyi Parti Kayseri İl Başkanı Tansu Şener, yerel seçimlere ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. Kayseri'de belediye başkan adayları belli oldu mu? Detaylar Kayseri Olay'ın, Kayseri haberinde.

İyi Parti'nin Kayseri'de belediye başkan adayları belli mi?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. Akşener, yerel seçimlere ilişkin burada yaptığı konuşmada 'Türk Milleti'ne hak ettiği gibi bir seçenek sunmak için; Hür ve müstakil İyi Parti'yi göstermeye geliyoruz!' ifadelerini kullandı. 

Genel Başkan Akşener’in ardından İyi Parti Kayseri İl Başkanı Tansu Şener’den de dikkat çeken bir çıkış geldi. Başkan Şener, “81 ilde olduğu gibi Kayseri'de de 16 ilçe ve büyükşehir seçimlerinde kendi adaylarımızla hazırız, tüm belediyelere talibiz.” dedi.

Şener, Ankara görüşmelerinin de gayet olumlu geçtiğini dile getirerek, “Halk tarafından kabul edilen, sevilen, sayılan aday adayları olduğunu belirterek çok iddialı isimlerle geliyoruz yerel seçimlerde Kayseri'de güzel neticeler alacağımızdan kuşkumuz yok' dedi.

Şener, İl Mali İşler Başkanı Mali Müşavir Yasin Aras ile birlikte Ankara'da Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu ile görüştüklerini ve Kayseri hakkında fikir alışverişi yaptıklarını belirtti.


Öte yandan İyi Parti'de iki ilçe için belediye başkanları belli olmuştu. İlk açıklama Pınarbaşı Belediye Başkan Adayı Metin Kılıçaslan'dan gelmişti. Adaylığını yaptığı basın açıklaması ile duyuran Kılıçaslan'ın hemen ardından bir adaylık açıklaması da Kürşat Taşdemir'den geldi. Taşdemir de Kocasinan Belediye Başkanı adaylığı başvuru yaptığını açıkladı. Diğer ilçeler için ise henüz kesinleşmiş isimler paylaşılmadı. İyi Parti'nin Kayseri'de belediye başkan adayları belli mi?İyi Parti'nin Kayseri'de belediye başkan adayları belli mi?