İYİ Parti İl Başkanı Ataman: Kayseri'de su parasında indirim yapacak mısınız?

İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a seslendi.

İYİ Parti İl Başkanı Ataman: Kayseri'de su parasında indirim yapacak mısınız?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

 İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman, "Kayseri Büyükşehir Meclisi’nde bulunan AKP’li ve MHP’li Meclis üyeleri Ankara Büyükşehir Meclisi üyesi AKP’li ve MHP’li Meclis üyelerini örnek alarak ilk meclis toplantısında suya yüzde 50 indirim yapılması için önerge verecekler mi?" diye sordu.

Ataman, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin bu ayki ilk toplantısında, geçen ay Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından veto edilen "su tarifesinde yüzde 50 indirim yapılmasına" ilişkin önerge tekrar kabul edildi. Şimdi merak ediyorum, Öncelikle Kayseri Büyükşehir Meclisi’nde bulunan AKP’li ve MHP’li Meclis üyeleri Ankara Büyükşehir Meclisi üyesi AKP’li ve MHP’li Meclis üyelerini örnek alarak ilk meclis toplantısında suya yüzde 50 indirim yapılması için önerge verecekler mi?Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olduğu dönemde,“Allah’ın suyuna da mı para verilir” diyen Şükrü Karatepe, şimdi külliyede danışman onun zamanında söylediği bu sözün gereğini yerine getirecekler mi?
Vatandaşımızı düşünüyorlar ise mesela emlak vergilerinde, Kent ekmek fiyatlarında, ulaşım ücretlerinde, tabela vergilerinde indirim yapılması için bir teklif verecekler mi? Yoksa Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Memduh Büyükkılıç  yine  “he de gitsin” mi diyecek?