İYİ Parti'den Valilik ve Emniyet vurgusuyla otobüse saldırı açıklaması

İYİ Parti Kayseri seçim otobüsüne kimliği belirsiz şahıslar tarafından yapılan saldırıda otobüsün üzerine siyah boya ile 'vatan haini teröristler' yazılmasıyla ilgili açıklama yapıldı.

İYİ Parti'den Valilik ve Emniyet vurgusuyla otobüse saldırı açıklaması
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kayseri Milletvekili adayı Abdullah İlker Sungur’un tanıtımının yapıldığı İYİ Parti Kayseri seçim otobüsüne yapılan saldırı hakkında İYİ Parti İl Başkanlığı tarafından açıklama yapıldı.
İYİ Parti Kayseri otobüsüne kimliği belirsiz şahıslar tarafından saldırıda otobüsün üzerine siyah boya ile “vatan haini teröristler” yazılmasıyla ilgili gerekli şikayetin yapıldığı belirtilen açıklamada, Kayseri Valiliği ve Kayseri Emniyet Müdürlüğü vurgusu da yapıldı.
Saldırının kınandığı açıklama şöyle: 

KAMUOYU AÇIKLAMASI
21/04/2023 tarihinde seçim faaliyetlerimiz çevresinde Kocasinan ilçesi Argıncık Mahallesi’nde bulunan seçim otobüsümüze bir takım şahıslar tarafından mübarek ramazan bayramının ilk gününde çirkin bir saldırıda bulunulmuştur.
Ülkemizin geçtiği bu hassas süreçte seçim faaliyetlerimizin engellenmesine yönelik bu provakatif ve menfur saldırıyı kınıyoruz. Söz konusu saldırıya ilişkin ilgili kurumlara şikayetimizi yapmış olup, konunun ısrarla takipçisi olacağız.
Valilik ve Emniyet birimlerimizden de bu konuda gerekli hassasiyeti göstereceklerine dair hiçbir şüphemiz yoktur. Bu tarz saldırılar bizleri yıldıramayacak olup Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in liderliğinde birlik ve beraberlik içinde ülkemiz ve milletimiz için çalışmalarımızı daha şevke ve mücadele azmiyle sürdüreceğimizi kamuoyuna bildirir, Saygılarımızı sunarız. İYİ PARTİ KAYSERİ İL BAŞKANLIĞI