İYİ Parti'den üniversiteli öğrenciler için 38'li öneri!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin İYİ Partili Meclis Üyesi Erhan Özhan, üniversite öğrenimi için Kayseri'ye ilk kez gelen öğrencilere yönelik proje önerisinde bulundu.

İYİ Parti'den üniversiteli öğrenciler için 38'li öneri!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti’li Erhan Özhan, “Kayseri’ye Hoş Geldin” adında, kente üniversite okumak için gelen öğrencilere Kayseri’yi tanıtmak ve Kayseri’nin ‘üniversite şehri’ kimliğine bürünmesi için Büyükşehir Belediyesine öneride bulundu.
"ÜNİVERSİTELİLER İÇİN KAYSERİ'YEHOŞ GELDİN KARTI"
 Özhan, önerisiyle ilgili şu ifadeleri kullandı: ”Şehrimize değer ve zenginlik kazandıran Üniversite öğrencilerinin, aynı zamanda Kayseri’nin birer kültür elçisi olacağını unutmamak gerek. Onlar misafirimiz olduğu kadar, hemşehrimiz aynı zamanda. Kayseri’nin bir 'üniversite şehri' kimliğine bürünmesini istiyorsak, Kayseri’de 'üniversiteli olmanın' bir ayrıcalık olduğunu onlara hissettirmemiz gerekiyor. İçinde yaşadığımız ekonomik zorluklar da dikkate alınarak; Bu noktada Büyükşehir Belediyesini öğrenciler için 'Kayseri’ye Hoş geldin Kartı' hazırlamaya davet ediyorum. 
Özhan, öğrencilere bu kartla sağlababilecek bazı önerilerini de şu şekilde sıraladı. Ücretsiz 38 binişlik şehir içi ulaşım bileti. Erciyes Kayak Merkezi ücretsiz 38 çıkış bileti. Büyükşehir ve Merkez İlçe Belediyelerinin sosyal tesislerinde ve büfelerinde kullanılmak üzere yüzde 38 indirim avantajı.  Öğrenci evlerinde yüzde 38 Su faturası indirimi. Kayseri tarihi, doğal ve kültürel merkezleri ile ilçelerine ücretsiz tanıtım turları.