İYİ Parti'den, MHP'li Çolak tepkisi: Kötü söz sahibine aittir!

MHP,  MYK Üyesi Ahmet Savaş Çolak'ın İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş için memleketi Pınarbaşı da yaptığı konuşma da  'Sütü bozuk' ifadesini kullanmasının yankıları sürüyor. İYİ Parti cephesinden Çolak'a, art arda yapılan açıklamalarla tepki geldi.

İYİ Parti'den, MHP'li Çolak tepkisi: Kötü söz sahibine aittir!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

MHP,  MYK Üyesi Ahmet Savaş Çolak’ın İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş için memleketi Pınarbaşı da yaptığı konuşma da  “Sütü bozuk” ifadesini kullanmasının yankıları sürüyor. İYİ Parti cephesinden Çolak’a, art arda yapılan açıklamalarla tepki geldi.

İYİ Parti Milletvekili Dursun Ataş, Çolak'la ilgili olarak, "Hemşehrilerimi ve sevenlerimi sükunete davet ediyorum. Allah rızası için müsterih olsunlar…Birinin kanı ve sütüne dil uzatmaya kalkışanlar, kendi kanından ve sütünden şüphesi olanlardır. Kimsenin seviyesinden, seciyesinden ve seceresinden mesul değiliz. Bırakın kendi çamurlarında boğulsunlar" ifadelerini kullanmıştı. 

VEKİLİMİZİN YANINDAYIZ
İYİ Parti İl Başkanı Sebati Ataman, tepkisinde “Siyasetçiler vatandaşın temsilcisi olup, sözleriyle ve eylemleriyle örnek kişilerdir. Hakaretle ve edepten yoksun ifadelerle halkın gönlünü kazanmış siyasileri yıpratamazsınız. İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyemiz ve Kayseri Milletvekilimiz Sayın Dursun Ataş’ın şehrimiz ve hemşehrilerimiz için her zaman, şartlar ne olursa olsun verdiği canla başla mücadele herkesçe bilinmektedir. Kendisine yapılan siyasi üsluptan, nezaketten ve saygıdan uzak ifadeleri şiddetle kınıyorum. İYİ Parti Kayseri İl Başkanlığı ve teşkilatları olarak her zaman vekilimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi.

RAHMETLİ ANANIZIN SÜTÜ SANA HELAL OLSUN SN. VEKİLİM
İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Kazım Yücel ise “Kayseri seni seviyor, ailenle gurur duyuyor, rahmetli ananızın sütü sana helal olsun Sn. Vekilim” ifadelerini kullandı. 

SİZİN KİMİN SESİ OLDUĞUNUZ, KİMİ ÖRNEK ALDIĞINIZ ZATEN ÜSLUBUNUZDAN BELLİ
İYİ Parti Talas Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Mustafa Çalıksoy da MHP’li Çolak’a yönelik tepkisinde şunları söyledi: Milletvekilimiz Dursun Ataş'a yönelik hakaret asla kabul edilemez. Ellerine geçen her fırsatta hakareti maharetmiş gibi görenler, çirkinliklerini her fırsatta yüzlerine yansıtanlara inat iyiler, iyilikten, hoşgörüden asla taviz vermeden yoluna devam edecek. Siz halktan uzak, vatandaştan kopuk hallerinizle racon kesmeye, hakaret etmeye, kin kusmaya devam edin. Dursun Ataş, geçinemeyen işçinin, tarlada alın teri heba edilen çiftçinin, ay sonunu getiremeyen emeklinin, beli bükülen esnafın sesidir. Gözü yaşlı bırakılan anaların vicdanıdır. Sizin kimin sesi olduğunuz, kimi örnek aldığınız zaten üslubunuzdan belli. Anlaşılan o ki millete hakarette de ortağınızla aynı yoldasınız, ama merak etmeyin artık yolun sonundasınız. Bu çirkin çırpınışın nedeni de bu!

DURSUN ATAŞ SÜTÜ DE KANI DA TEMİZ TÜRK OĞLU TÜRKTÜR. KÖTÜ SÖZ SAHİBİNE AİTTİR
İYİ Parti Talas İlçe Başkanı Osman Haymana da, “Değerli vekilimiz sayın Dursun Ataş abim; Oğuz Boylu, Bozkurt Soyludur. Sütü de kanı da temiz Türk oğlu Türktür. Kötü söz sahibine aittir” dedi.