İYİ Parti'den AK Parti'ye geçti

Özhaseki, 'İYİ Parti'de Meral hanımın başdanışmanlığını yapmış, ama gördüklerinden, yaşadıklarından sonra 'Ben burada 1 saniye bile duramam diye ayrılan' Kayseri'nin yiğit evladı var.' dedi.   

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
İYİ Parti'den AK Parti'ye geçti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in danışmanı Hasan Sami Özvarinli, istifa etti Varinli,  İYİ Parti'den istifa ederek AKP’ye katıldı.

Özvarinli'nin Ak Parti'ye geçtiğini Ak Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, sürpriz olarak değerlendirdi. Özvarinli'ye Ak Parti rozeti takan Özhaseki, "İYİ Parti'de Meral hanımın başdanışmanlığını yapmış, ama gördüklerinden, yaşadıklarından sonra 'Ben burada 1 saniye bile duramam diye ayrılan' Kayseri'nin yiğit evladı var." dedi.   

Sözlerine helallik isteyerek başlayan Özvarinli, "Bugün sizin aranızda olmaktan dolayı şeref duyuyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzeresat,yın bakanımıza ve bütün kıymetli Ak Parti mensuplarına teşekkür ediyorum. Gelmemin bir vesilesi de, sizlerden helallik istemek.  Bu kardeşiniz on üç yaşında Ülkü Ocakları'nda diz çürüterekten tıbbiyeyi bitirmiş tıbbi eli asandır. Hayatın mücadeleyle geçmiştir. Hayatım Türk milletini ve Türk İslam davasının zaferi için mücadele vererek geçmiştir. Bugün kırk yaşındayım. Geldiğim bu noktada iki evlat babası olaraktan bu memleketin sahiplerine ve bu memleketin toprak altında yatan evlatlarına ihanet edecek bir dakika bile vaktim olmadığı kanaati içerisinde bugün buraya gelmekten şeref duyuyorum. Ama sizden ve bu mazi esnasında incittiği merkezden helallik istiyorum. Başta Sayın Cumhurbaşkanımızdan ve değerli AK Parti ailesinden, hepimizden kardeşlerimizden, Sayın Bakanımdan helallik istiyoruz. Ben karşı tarafın belki de en çetin ceviz kaya parçalarından birisini yolda aldı, bugün getirdi Sayın Bakanım ve bu kutlu davaya tabiri caizse monte etti. Ben de size şu sözü veriyorum. Bu otuz gün içerisinde bu kardeşiniz ki hayatımız bunun eserleriyle doludur. Durmayacağız. Zafere emin adımlarla gideceğiz. Ve Allah'ın izniyle on dört Mayıs'ta bu memleketi ne FETÖ'cülere ne de PKK'yla Dizli'de oturup bu memleketin pazarlığını yapanlara emanet Bakın burada genç arkadaşlar var. Genç arkadaşlar. Hatayı gördüğünüz yerde dönmek sizin mesuliyetinizdir. Boynunuzun borcudur. Doğum hakkıdır. Her insan doğruyu söyleyemez. Doğruyu söylemek bir yandan cesaret de ister. Ama her insan yanlışı gördüğü zaman, oradan sırtını dönmeyi de bilmeli. Biz hem doğruyu söylüyoruz, hem sırtımızı dönüyoruz. Ama niçin? Şairin dediği gibi, ne diyor Mehmet Akif Ersoy? 'Ey dipdirime eğit, iki el bir baş içindir. Davransana eller de senin baş da senindir. His yok. hareket Yok. Acı yok. Leş mi kesildin? Hayret veriyorsun bana. Doğrusu sen böyle değildin. Işte bu leşlerden olmamak için memlekete ihanet çukurunda hizmet etmemek için bugün buradayım. Sizlerle birlikteyim. Önümüzdeki otuz gün boyunca Türkiye kazan ben bir kepçe Allah'ın izniyle her yere gidip anlatacağım. Teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

HABER: ALPEREN ÇİFTCİ
 

İYİ Parti'den AK Parti'ye geçti
İYİ Parti'den AK Parti'ye geçti