İYİ Parti'deki istifanın ardından Başkan belli oldu!

İYİ Parti'de ilçe başkanlığı görevinden istifa eden Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Erhan Özhan'ın yerine gelen isim belli oldu. Yeni Başkan oyların tamamını aldı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

İYİ Parti'deki istifanın ardından Başkan belli oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti'de Erhan Özhan, bir süre önce yaklaşık iki yıldır yürüttüğü Bünyan İlçe Başkanlığı görevinden istifa etmişti.  Özhan, aynı zamanda partinin Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekilliği görevini de yürütüyor. İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Özhan, meclisteki görevine sonuna kadar devam edeceğini de dile getirmişti. Özhan 'Belediye Meclis Üyeliğimin son gününe kadar memleketimiz hayrına çalışmaya ve mücadele etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullanmıştı. Özhan'ın parti kulislerinde 31 Mart 2023 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Bünyan İlçe Belediye Başkan adayı olacağı da konuşuluyor. 

İYİ Parti'deki istifanın ardından Başkan belli oldu!

BÜNYAN'DA BEKLENEN SEÇİM YAPILDI
Diğer yandan Eylül ayındaki bu gelişmenin ardından partide yeni ilçe başkanı da belli oldu. Yönetim içerisinde yapılan seçimin ardından seçime tek aday olarak giren Abdullah Sarıkaya, 17 oyun tamamını alarak, yeni Başkan oldu. 

İYİ Parti'deki istifanın ardından Başkan belli oldu!

İL BAŞKANLIĞINDAN AÇIKLAMA
İYİ Parti Kayseri İl Başkanlığı'ndan konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Bünyan ilçe başkanlığında yapılan, İlçe Başkanı seçiminde tek aday olan ve toplam geçerli 17 oyun tamamını alarak ilçe başkanı seçilen Sn.Abdullah Sarıkaya'ya yeni görevinde başarılar dileriz. Bünyan ilçemize hayırlı uğurlu olsun" denildi.

İYİ Parti'deki istifanın ardından Başkan belli oldu!

ÖZHAN'DAN TEBRİK
Görevinden istifa eden eski Başkan Erhan Özhan da Sarıkaya'ya başarı dileklerini iletti. Özhan, "İYİ Parti Bünyan İlçe Başkanlığına seçilen Saygıdeğer Ağabeyim Abdullah Sarıkaya'yı kutluyor, görevinde sonsuz başarılar diliyorum. Yaklaşık iki yıldır sürdürmekte olduğum İlçe Başkanlığı görevini böylesine kıymetli bir büyüğüme devretmenin gururunu yaşıyorum. Allah hayırlı ve mübarek eylesin." dedi. 

İYİ Parti'deki istifanın ardından Başkan belli oldu!

ÖZHAN İSTİFA AÇIKLAMASINDA ŞU İFADELERİ KULLANMIŞTI: İSTİŞARE MESAJI
İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Erhan Özhan, ilçe başkanlığı görevinden istifasıyla ilgili açıklamasında, kendisine süreç içinde destek verenlere de teşekkür ederek, şu ifadeleri kullandı: Değerli Hemşerilerim, Dava Arkadaşlarım, Yaklaşık 2 yıldır sürdürmekte olduğum İYİ Parti Bünyan İlçe Başkanlığı görevimden bugün itibarıyla istifa etmiş bulunuyorum. Bu göreve bizleri layık gören Sn Genel Başkanımız Meral Akşener’e, İl ve İlçe Başkanlığı yetkililerimize ve İYİ Partili yol arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Beni bağrına basan, aralarında herzaman huzur bulduğum Bünyanlı kadirşinas hemşerilerime minnettarlığımı sunuyorum. Görevim süresince karşılıklı siyaset yapma fırsatı bulduğum Ak Parti, Milliyetçi Hareket Partisi, CHP ve Saadet Partisi Bünyan İlçe yetkililerine nezaketlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Memleket meselelerini duyurmamızda sesimiz ve soluğumuz olan değerli Basın Mensuplarının emeği yadsınamaz, var olsunlar.  Önümüzdeki haftalarda hemşerilerimle beraber bir istişare süreci başlatacağım. Ömrümü adadığım Allah, Vatan ve Millet yolunda bundan sonra nasıl ve ne şekilde hizmet etmemiz hayırlı olursa, buna hep birlikte karar verip, o şekilde hep beraber yol yürüyeceğiz. 

İYİ Parti'deki istifanın ardından Başkan belli oldu!