İyi Parti'de tanınan isim adaylığını açıkladı

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Erhan Özhan, geçtiğimiz günlerde İyi Parti'den belediye başkanlığı için aday adayı olacağını açıklamıştı. Özhan, yaptığı basın açıklaması ile adaylığını ilan etti. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

İyi Parti'de tanınan isim adaylığını açıkladı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili ve önceki dönem Bünyan İlçe Başkanı Erhan Özhan, aday adaylığını açıkladı.

İyi Parti'de tanıdık isim adaylığını açıkladı

İl parti binasında Bünyan Belediye Başkanlığı için aday adaylığı açıklamalarında bulunan Özhan, “Yıllardır içimde büyüttüğüm bir heyecan olan memleketim Bünyan için ‘ne yaparım’ kaygısıyla çok zaman düşündüm ve yıllardır hayalini kurduğum bir iddiayı ortaya koymak için burada bulunuyorum. Şunu ifade etmek istiyorum 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçiminde bir şeylerin çok farklı yapılabileceğini göstermek için, belediyecilik anlayışına çok farklı bir vizyon getirilebileceğini ortaya koyabilmek için, şahsi hayallerimizi değil bir memleket hayaliyle ortaya çıkmak için Bünyan için ‘Biz varız’ diyoruz ve Bünyan Belediye Başkanlığına aday adayı olduğumu ilan ediyorum. “ dedi.

İyi Parti'de tanıdık isim adaylığını açıkladı

Toplantıda açıklamalarda bulunan İyi Parti İl Başkanı Tansu Şener de, Özhan’a başarılar diledi. 

İyi Parti'de tanıdık isim adaylığını açıkladı