İYİ Parti'de listede yer verilmeyen profesör, Yeniden Refah'a katıldı!

Kayseri'de 14 Mayıs seçimleri öncesinde İYİ Parti'ye katılan, ancak Milletvekili sıralamasında yer alamayan Prof. Dr. Abdullah Özkırış, seçim sonrası Yeniden Refah Partisi'ne katıldı.

İYİ Parti'de listede yer verilmeyen profesör, Yeniden  Refah'a katıldı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de 14 Mayıs seçimleri öncesinde İYİ Parti’ye katılan, ancak Milletvekili sıralamasında yer alamayan Göz Doktoru Prof. Dr. Abdullah Özkırış, seçim sonrası Yeniden Refah Partisi’ne katıldı.

Yeniden Refah Partisi (YRP) 14 Mayıs seçimleri sonrasında Meclis’te 5 vekil ile temsil edilecek. Seçimde Kayseri Milletvekili adaylığı için il başkanlığı görevinden ayrıcal Önder Narin, seçim sonrası seçilemeyince yeniden İl Başkanlığı koltuğuna oturdu. Narin, görevine tekrar dönerken parti rozeti taktığı isimler arasında yer alan Prof. Dr. Abdullah Özkırış dikkat çekti.
Seçim öncesi İYİ Parti’ye katılan, ancak Milletvekili sıralamasında  yer alamayan Göz Doktoru Prof. Dr. Abdullah Özkırış, bu kez de Yeniden Refah Partisi’ne katıldı. Özkiriş’e parti rozetini Narin taktı. “Siyasetin merkezine oturan partimiz güçlenerek iktidar yolculuğuna devam edecektir” diyen Narin, “Dört siyasi partinin toplamından kat kat fazla oy aldık” dedi.

YENİDEN REFAH PARTİSİ’NİN ÖZGÜL AĞIRLIĞI EMİN OLUN OY ORANI İLE İFADE EDİLEMEZ DÜZEYDE
“Yaklaşık 4-5 yıldır partimizi kapı kapı gezerek anlattık, birçok imkansızlığa rağmen mücadeleden vazgeçmedik , seçimler geldiğinde ise partimizi temsilen aday olduk” diyen Narin, “şu ifadeleri kullandı: Adaylık sürecinde vatandaşımızın teveccühüne hayran kaldım. Bizlere oy vermese de sevgi ve ilgi gösteren seçmenimiz bizleri mutlu etti. Oylarını alamasak da gönüllerini almış olduk. Yeniden Refah Partisi’nin özgül ağırlığı emin olun oy oranı ile ifade edilemez düzeyde. Bizlere ‘% 1 dahi oy alamazsınız diyenler’ bugün diğer dört siyasi partinin toplamından kat kat fazla oy aldınız diyorlar. Bu bir başarı olsa da emin olun bizim beklentimiz ve hedefimiz çok daha ilerilerde. Biz iktidarı hedefliyoruz ve çalışmalarımıza da bu şekilde devam ediyoruz. Milletvekilliği seçim döneminde bize yol arkadaşlığı eden, bizlerle ter döken , gecesini gündüzüne katan kadın , erkek , genç , yaşlı bütün teşkilat mensuplarımıza ve gönüldaşlarımıza ne kadar teşekkür etsem azdır. Allah onlardan razı olsun. Adaylık sonrası Genel Merkezimizin de tensipleriyle geri döndüğümüz İl Başkanlığında şimdi kadromuzu daha da güçlendirme zamanı. Eksik yönlerimizi gördük ve buralara takviye yapacağız. 28 Mayıs seçimleri ilk öncelikli çalışmamız olacak, sonrasında yerel seçimler ve daha sonra bir sonraki genel seçimler çalışma programımız içinde. Bu seçim süreci devam ediyor ve inşallah 28 Mayıs’ta Cumhur ittifakı  adayı Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan rekor oyla yeniden seçilecek. Genel Başkanımız Dr Fatih Erbakan ile meclise giren Milli Görüş bu ülkeye önemli hizmetlerde bulunacaktır. Bugün burada aramıza katılan Sayın Özkırış’a aramıza hoş geldiniz diyor katılımının hayırlara vesile olmasını ümit ediyorum. Siyasetin merkezine oturan partimiz güçlenerek iktidar yolculuğuna devam edecektir.