İyi Parti'de kurultay başladı

İyi Parti'nin yeni genel başkanının belli olacağı 5. Olağanüstü Kurultay başladı. Kurultay'da 4 aday genel başkanlık için yarışacak… Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

İyi Parti'de kurultay başladı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nin ardından olağanüstü kurultay kararı alan İyi Parti’nin 5. Olağanüstü Kurultayı başladı.  İyi Parti’nin Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener’in yeniden aday olmadığı kurultayda 4 aday yarışacak. Bu isimler; Koray Aydın, Müsavat Dervişoğlu, Tolga Akalın ve Günay Kodaz… 
Kurultayın gerçekleşeceği, Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium’a seyirci alınmayacağı önceden açıklanırken, kurultayda bin 302 kayıtlı delege oy kullanacak. 

İyi Parti'de kurultay başladı
İyi Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, İyi Parti Kayseri İl Başkanı Tansu Şener’in de aralarında bulunduğu Kayseri delegasyonu da salondaki yerini aldı. 

İyi Parti'de kurultay başladı

Bu kurultay sadece İyi Parti açısından değil, Türk siyaseti açısandan da son derece önemli bir kurultay, Zira İyi Parti'nin seçilecek genel başkanının ittifaklar konusundaki tutumu Türk siyasetini de derinden etkileyecek. Adaylardan Koray Aydın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, seçime tek başına girilmesi kararını eleştirerek "Bu zaferin içinde biz de olacaktık." demişti.