İYİ Parti'de il başkanlığı koltuğuna kim oturacak?

İYİ Parti'de başkanlık yarışı! 4 isim adaylıklarını açıkladı. İYİ Parti'de 7 Ocak'ta yapılacak il başkanlığı seçimi öncesi 4 isim adaylığını açıkladı. Mevcut Başkan Sebati Ataman'ın aday olmayacağını açıklamasının ardından il başkanlığı için Kemal Sandık, Yurdaer Şahin, Mehmet Anadut ve Tansu Şener adaylıklarını açıkladı.

İYİ Parti'de il başkanlığı koltuğuna kim oturacak?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti’de 7 Ocak’ta yapılacak il başkanlığı seçimi öncesi 4 isim adaylığını açıkladı. Mevcut Başkan Sebati Ataman’ın aday olmayacağını açıklamasının ardından il başkanının kim olacağının merak edildiği partide 4 isim adaylığını kamuoyuna açıkladı. Şimdi, yarışı önde tamamlayıp, partide yeni il başkanının kim olacağı merak ediliyor. 
Parti binasında adaylığını açıklayan ilk isim Kemal Sandık oldu. 
SANDIK: İSTİŞAREYE ÖNEM VERECEĞİZ
İYİ Parti Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Kemal Sandık, göreve gelmesi halinde istişareye önem vereceklerini belirterek, şunları söyledi: “Her şey Türk Milleti ve Devletinin varlığı, birliği ve dirliği için” diyerek yola çıkan Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in ilk adımından beri her yerde yanında olduk. Bundan sonrada tüm gayretimizle başarılı olmak hedefimiz olacak. İYİ'lerin İktidarı, İyilerle mümkün” dedi.
İYİ Parti'de il başkanlığı koltuğuna kim oturacak?
ŞAHİN: HERKESİ KUCAKLAMAK ADINA İL BAŞKANLIĞINA ADAYIM
İl Başkanlığı için adaylığını açıklayan bir diğer isim ise partinin bir dönem Kocasinan İlçe Başkanlığı görevini de yürüten Yurdaer Şahin oldu Şahin de düzenlediği basın toplantısında “Genel Başkanımız Sn. Meral Akşenerin çıktığı yolda her daim yanında oldum, sonuna kadar da olmaya devam edeceğim. Şimdide Kayseride bir yol başcısı olmak için İYİ Partiye ve siz cesur yürekli dava arkadaşlarımla birlikte kimseyi ötekileştirmeden ve herkesi kucaklamak adına İl Başkanlığı için aday olduğumu sizlerle paylaşmaktan gurur ve şeref duyuyorum” diye konuştu.
İYİ Parti'de il başkanlığı koltuğuna kim oturacak?
ANADUT: SANCAĞI ZİRVEYE TAŞIMAK ADINA İL BAŞKANLIĞI İÇİN ADAYIM
Şahin’in ardından adaylığını açıklayan Mehmet Anadut da, “7 Ocak 2023 tarihinde gerçekleşecek olan İYİ Parti Kayseri İl Kongresinde; Türkiye’nin umudu, Liderimiz Sayın Meral Akşener’in şehrimizdeki sancağını zirveye taşımak adına İl Başkanlığı için adayım” dedi.
İYİ Parti'de il başkanlığı koltuğuna kim oturacak?
ŞENER: PARTİME, ÜLKEME HİZMET ETMEK İÇİN ADAYIM
İYİ Parti’de il başkanlığına aday olduğunu düzenlediği basın toplantısı ile açıklayan bir diğer isim ise Tansu Şener oldu. Şener de parti binasında yaptığı adaylık açıklamasında “Partimizi daha ileri bir noktaya taşımak için teşkilatlarımız ve değerli partililerimizle yaptığımız istişareler neticesinde İYİ Parti Kayseri İl Başkanlığı görevini üstlenmeye hazır olduğumu, 7 Ocak Cumartesi günü yapılacak Kayseri İl Başkanlığı kongresinde partime, ülkeme hizmet etmek için aday olduğumu ilan ediyorum” ifadelerini kullandı. 
İYİ Parti'de il başkanlığı koltuğuna kim oturacak?