İYİ Parti'de eski İl Başkanı milletvekili aday adayı oldu!

İYİ Parti eski İl Başkanı Süleyman Bozkurt Milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı.

İYİ Parti'de eski İl Başkanı milletvekili aday adayı oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti'de Melikgazi Kurucu ilçe Başkanlığının yanı sıra önceki dönem Kayseri İl Başkanı olarak da görev yapan Süleyman Bozkurt 28. Dönem Milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaptı.
İYİ Parti'de eski İl Başkanı milletvekili aday adayı oldu!

Bozkurt, İYİ Parti'de bir dönem il başkanlığı yapmış ve 2020 yılındaki il kongresinde yeniden aday olmamıştı. Bozkurt'un yerine o dönem yapılan il kongresinde Sebati Ataman il başkanlığı koltuğuna oturmuştu. Bozkurt, 14 Mayıs'ta yapılacak olan milletvekili seçimleri nedeniyle partisinden milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu ve Ankara'ya giderek başvurusunu yaptı. 
SÜLEYMAN BOZKURT KİMDİR?
Eğitimci-Hukukçu.
4 Ocak 1968 Kayseri doğumludur. Kayseri Sümer Lisesi mezunudur. Eğitimci ve Hukukçudur; Atatürk Üniversitesi Eğitim Fakültesi(Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü), Yakın Doğu Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Erciyes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde  yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Kayseri'de faaliyet gösteren; BM Hukuk Bürosu ve Orkun Özel Öğretim Ltd'nin kurucu ortağıdır. İYİ Parti Melikgazi kurucu ilçe başkanıdır. 2018 - 2020 tarihleri arasında Kayseri İYİ Parti İl Başkanlığı görevini yürütmüştür. Bozkurt, evli ve 2 çocuk(Doğuhan ve Batıhan) babasıdır.