İyi Parti'de dikkat çeken Talas mesaisi

İyi Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş ve İl Başkanı Tansu Şener Talas mesaisinde bir araya geldi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

İyi Parti'de dikkat çeken Talas mesaisi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İyi Parti’nin Kayseri’de iddialı olduğu ilçelerden biri de Talas’tı. Mustafa Yalçın’ın 27.760 oyla yeniden seçildiği Talas’ta İyi Parti adayı Göker Gözütok 21.070 oy almıştı. İyi Parti Talas’ta belediye başkanlığını kazanamadı ama Talas Belediye Meclisi’nde 8 üye çıkarmayı başardı. İyi Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş ve İl Başkanı Tansu Şener Talas Belediye Meclis üyeleriyle bir araya gelerek, durum değerlendirmesi yaptı. İyi Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, o anları sosyal medya hesaplarından ‘İl Başkanımız Sn. Tansu Şener ve Talas İlçe Başkanımız Sn. İskender Akalın’ın başkanlıklarında Talas Belediye Meclis Üyelerimizle ilk toplantımızı yaptık. Hayırlı olsun. Meclis üyelerimize yapacakları çalışmalarda başarılar dileriz.’ ifadeleriyle paylaştı. 

İYİ Parti listesinden Talas Belediye Meclisi seçimler ise şöyle: Şahin Ülker, Ramazan Bülbül, Nafiye Aydın Akyüz, Yaşar Tuğrul Ercan, Hadiye Hakkomaz Şahin, Turan Bulgurcu, Mücahit Kısmet ve Bünyamin Türkmen.